Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Biljardspill

Spill biljardspill i nettleseren med disse gratis biljardspillene. Uansett om du har lyst til å spille mot spillere på nett eller alene, vil disse biljardspillene gjøre jobben! Sorter etter topp, mest spilte og nyeste ved å bruke filtrene.

Hva er de mest populære biljardspillene?

8-ball Pool: Det mest spilte biljardspillet i USA. Målet er å gjøre krav på en farge og lomme alle ballene, etterfulgt av den svarte 8-ballen. De fleste biljardspill er basert på denne varianten. Populære spill inkluderer 8 Ball Billiards og Pool Club.

Du kan også spille den klassiske Flash-tittelen Blast Billiards i nettleseren din uten å installere Flash.

Biljard-varianter

Nine-ball: Et rotasjonsspill som kun bruker de 9 første kulene. Spillerne må treffe den lavest nummererte ballen på bordet, og spillet vinnes ved å stikke den niende ballen i lommen.

Tre baller: Et rotasjonsspill som kun bruker tre baller. Alle ballene skal puttes i lommen, og spilleren med det siste skuddet vinner.

Én-lomme: Et strategisk spill der hver spiller tildeles en av hjørnelommene på bordet. Den første spilleren som klarer å putte 8 baller i motstanderens hjørnelomme, vinner.


Spill den beste online Biljardspill gratis på CrazyGames, ingen nedlasting eller installasjon kreves. 🎮 Spill 8 Ball Billiards Classic og mye mer akkurat nå!
Vis Mer