Logo CrazyGames

Biljardspill

Spill biljardspill i nettleseren med disse gratis biljardspillene. Uansett om du har lyst til å spille mot spillere på nett eller alene, vil disse biljardspillene gjøre jobben! Sorter etter topp, mest spilte og nyeste ved å bruke filtrene.

Populære tags

Hva er biljardspill

Biljard er en klassifisering av kø-sport og kan også refereres til som lommebiljard. Biljard spilles på et bord med seks hull som baller kan sendes inn i. Det finnes flere typer biljardspill, hvert med sitt eget spesifikke regelsett.

Hva er de mest populære biljardspillene

8-balls biljard: Det mest spilte biljardspillet i USA. Målet er å gjøre krav på en farge og slå ut alt, etterfulgt av den svarte 8-ballen. De fleste biljardspill er basert på denne varianten. Populære spill inkluderer 8 Ball Billiards og Pool Club.

Nine-ball: Et rotasjonsspill som bare bruker de første 9 ballene. Spillerne må treffe ballen med det laveste nummeret på bordet, og spillet vinnes ved å slå ut 9-ballen.

Three-ball: Et rotasjonsspill som bare bruker tre baller. Alle ballene skal settes i hullene, og spilleren med det siste skuddet vinner.

One-Pocket: Et strategisk spill hvor hver spiller får tildelt en av hjørnelommene på bordet. Den første spilleren som kan stikke 8 baller i hjørnehullet til motstanderen vinner.


Spill den beste online Biljardspill gratis på CrazyGames, ingen nedlasting eller installasjon kreves. 🎮 Spill 8 Ball Billiards Classic og mye mer akkurat nå!
Vis Mer