Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Minecraft Spill

Tre inn i en tilfeldig generert verden av pikselert moro! Det finnes plenty av spill som er inspirert av velkjente Minecraft. Du kan sortere gjennom disse Minecraft-spillene ved å filtrere etter topp, ny, og mest spilt.

Så hvilke spill kan du spille utenom verdenen til Minecraft Classic? Heldigvis, siden Minecraft var så innflytelsesrik, er det mange Minecraft-inspirerte titler som tar deg forbi riket av Creepers og tilfeldig genererte verdener. Noen gang lurt på hvordan 2D Minecraft ville sett ut?

Original Minecraft

Men hvis du ønsker å spille det originale forhåndsutgivelsesspillet, utga Mojang Minecraft Classic for spillets 10-årsjubileum. Denne versjonen er basert på den nettleserbaserte alfaversjonen av spillet, og er en god bit av nostalgi for de originale Minecrafters der ute.

Går du videre til lignende spill, er det nok av sandkassespill i denne sjangeren. Noen av disse spillene er selvhevdende Minecraft kloner som Mine Clone 3, som har mange likheter med det originale spillet.

Minecraft-inspirerte spill

Det er nok av innovative titler som bruker Minecraft-elementer for å lage et helt nytt spill. Vil du ødelegge bygninger ved å bruke en rekke menneskeskapte og naturlige våpen? Build and Crush lar deg gjøre nettopp det. Riv ned strukturer med tornadoer, bombe dem med atombomber og mye mer. Det er en katartisk opplevelse.

Minecraft Zombie-spill

Hvis du liker din blokkede verden fullpakket med flerspiller-action, vil spill som Pixel Gun Apocalypse 3 tilfredsstille ønsket om å spille rask FPS i et Minecraft-lignende miljø. Andre spill som ShooterZ og WorldZ involverer å kjempe for å overleve i apokalyptiske, pikselerte zombielandskap. Det er en mengde Minecraft zombie spill du kan spille i nettleseren din.

For flere gratis Minecraft-spill kan du bla gjennom spillsamlingen og se hva du kan finne! Alle disse titlene kan spilles gratis i nettleseren din, ingen nedlasting kreves.


Ofte stilte spørsmål

Hva er den mest populære Minecraft Spill?

 1. Bloxd.io
 2. Miniblox
 3. Build and Crush
 4. Voxiom.io
 5. Pixel Warfare
 6. Mine Shooter: Save Your World
 7. Stickman Epic
 8. Noob Miner 2: Escape From Prison
 9. Mine Blocks
 10. Noob Miner: Escape From Prison

Hva er den beste Minecraft Spill å spille på telefoner og nettbrett?

 1. Bloxd.io
 2. Noob Miner 2: Escape From Prison
 3. Skyblock Survive With Noob!
 4. Stickman Epic
 5. Miniblox

Hva er noen undervurderte Minecraft Spill?

 1. Bloxd.io

Hva er Minecraft Spill?

Minecraftspill er basert på spillet Minecraft. De inkluderer flere elementer fra det originale spillet, mest merkbart de pikselerte 3D blokkene. Minecraftspill tar dette unike temaet og bruker det til å bygge kreative spill med helt nye mål. Du kan til og med spille originalen her!


Spill den beste online Minecraft Spill gratis på CrazyGames, ingen nedlasting eller installasjon kreves. 🎮 Spill Bloxd.io og mye mer akkurat nå!
Vis Mer