Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Strekmann-spill

Slåss, skyt og race deg gjennom våre fantastiske strekmann-spill! Spill de nyeste og beste strekmann-spillene ved å bruke listen med filtre for å finne dem.

Som du kanskje kan forestille deg speiler de mest populære strekmann-spillene de samme spillene som generelt er populære. Det betyr at du kan forvente å finne en uforholdsmessig mengde strekmann-spill i sjangerene kampspill, 2D-plattformspill, og skytespill i denne seksjonen. De er tross alt de mest actionfylte titlene.

Strekmann-kampspill

Så hva er noen gode strekmann-kampspill? Stickman Fighting 3D er et høyt rangert 1v1-kampspill med episke kombinasjoner og bevegelser som ligner på noen av de beste, vanlige 3D-kampspillene.

Hvis du heller vil gå gjennom gater og kontinuerlig banke opp punkere med forskjellige våpen du kan legge hendene på, vil Stickman Street Fighting være et eksepsjonelt valg i stedet.

Hvis du ikke liker disse to alternativene, kan du heller flakse rundt som en vill filledukke som kjemper mot strekmann-fiender med nærkamp- og prosjektilvåpen i Stickman Supreme Duelist 2.

Strekmann-skytespill

Det er ingen mangel på strekmann-skytespill. Spesielt strekmann-snikskytterspill, av ukjente årsaker. Mange av disse spillene involverer bruk av en snikskytterrifle for å eliminere andre strekmenn. Sjekk ut Elite Sniper og få poppe noen strekmann-hoder!

Henry Stickmin

De mest populære spillene i strekmann-seksjonen er Henry Stickmin-spillene. Denne serien er en kultklassiker, spilt gjennom av mange Youtubere for seernes underholdning. Spillets fortelling er en handlingsparodi som er drevet av avgjørelsene du tar. Fleeing the Complex og Escaping the Prison er to morsomme Henry Stickmin-spill å spille gjennom.

Flere strekmann-spill

Som du kan se er det flere sider med strekmann-spill å se gjennom for å finne noe du elsker å spille! Mange av disse spillene passer ikke til den typiske sjangerformen, som Vex 5 og Vex 6, som er spill fra et action-plattformspill sentrert rundt en pinnefigur kalt Vex. Spillet er mye moro og kan spilles på alle enheter!

Hvis episke kamper er mer scenen din, kan du også sjekke ut Stickman World War og bygge opp et team av herdede strekmann-krigere for å erobre verden.


Ofte stilte spørsmål

Hva er den mest populære Strekmann-spill?

 1. Ragdoll Archers
 2. Man Runner 2048
 3. Turbo Stars - Rival Racing
 4. Mad Stick
 5. Stickman Destruction 3 Heroes
 6. Rescue Throw
 7. Jailbreak: Hide or Attack!
 8. Muscle Shift
 9. Stickman WW2
 10. Stickman Battle Fight Warriors

Hva er den beste Strekmann-spill å spille på telefoner og nettbrett?

 1. Ragdoll Archers
 2. Mad Stick
 3. Archer Ragdoll Masters
 4. Turbo Stars - Rival Racing
 5. Man Runner 2048

Hva er Strekmann-spill?

Strekmann-spill dekker alle spillsjangre. Det er bare en forskjell, og det er at du spiller som en strekmann, og også ofte mot andre strekmenn. Utenom det er de akkurat som vanlige spill. Det finnes FPS-spill, 2D plattformere, racingspill, RPG-spill og til og med flerspillerspill med 3D-grafikk. Alle disse spillene har strekmann-karakterer.


Spill den beste online Strekmann-spill gratis på CrazyGames, ingen nedlasting eller installasjon kreves. 🎮 Spill Ragdoll Archers og mye mer akkurat nå!
Vis Mer