Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Førsteperson Skytespill

Velg dine favoritter for våpenlastingen din og hopp inn i konkurransedyktige online-kamper i disse førstepersons skytespillene. Du kan sortere spillene etter topp, nyeste eller mest spilte ved å bruke filtre.

Førsteperson skyte-spill eller FPS-spill er noen av de mest populære i den elektroniske verdenen. Av en eller annen grunn er det noe veldig tilfredsstillende med å sprengte et team av tilfeldige online-motstandere i luften. Vi elsker å være ødeleggende og teste ut våre draps-kunnskaper uten noen virkelige konsekvenser. Det er ikke noe morsommere enn å løpe rundt i en 3D-verden med en maskingevær og få head shot på headshot. FPS-spill handler om reflekser, dyktighet, moro og engasjement. De får frem vår indre kriger og lagleder. Noen FPS-spill har til og med online konkurranser der du kan vinne premier!

De fleste FPS-spill lar deg velge mellom en rekke våpen som pistoler, maskingevær og hagler. Videre vil de fleste FPS-spill tillate deg å spille på en rekke 3D-kart og forskjellige steder. Du kan spille som en del av et team og bruke teamarbeid til dine fordeler. Alternativt kan du jobbe alene som en lone ranger og stole på dine egne ferdigheter. FPS-spill har jevnlig forskjellige spilltyper, som free for all, seek and destroy og last man standing. De fire spillene som er oppført nedenfor representerer noen av våre mest populære FPS-titler.

Combat Reloaded og Combat Online er et morsomt FPS-spill med solid grafikk og gameplay. Spill i en rekke spillmoduser ved hjelp av våpen som en Bowie Knife, håndpistol og maskingevær. Bullet Force derimot har avanserte funksjoner som en HUD-skjerm og noen vakkert detaljerte våpen som MP45 og RPG, i tillegg til mange kart og et aktivt samfunn. Videre kan du spille en spillermodus og en kampanje. Hvis du liker arkadespill-FPS-spill, hvorfor ikke prøve Advanced Pixel Apocalypse 3 ? Denne skytteren har piksellert grafikk som ligner på Minecraft, og lar deg kjempe mot andre spillere og zombier over en rekke kart.

Hide Online presenterer et unikt konsept - du må forvandle deg til props og rekvisitter, og gjemme deg for fienden. Du forvandles til en rekke hverdagsgjenstander, og jegerne må finne og drepe dem! Endelig har vi Masked Forces - et retro FPS-spill som pakker alt bra om sjangeren inn i et fantastisk spill. Vi håper du finner disse titlene interessante, men du kan også sjekke ut de andre FPS-spillene vi har å tilby!


Ofte stilte spørsmål

Hva er den mest populære Førsteperson Skytespill?

 1. DEADSHOT.io
 2. Build and Crush
 3. Shell Shockers
 4. Bullet Force
 5. BLOCOPS
 6. Kirka.io
 7. Grandfather Road Chase: Shooter
 8. Voxiom.io
 9. Hazmob FPS: Online Shooter
 10. Time Shooter 2

Hva er den beste Førsteperson Skytespill å spille på telefoner og nettbrett?

 1. DEADSHOT.io
 2. Kirka.io
 3. Skibidi Toilets: Infection
 4. Block Contra: Clutch Strike
 5. Grandfather Road Chase: Shooter

Hva er noen undervurderte Førsteperson Skytespill?

 1. Shell Shockers
 2. Krunker

Hva er Førsteperson Skytespill?

Førsteperson skyte-spill, også kjent som FPS-spill, lar deg ta våpen og kjempe mot andre motstandere online. Kjemp over en rekke verdener og kart, og bruk dødelige våpen som maskingevær og RPGs for å gjøre skade.

Spill den beste online Førsteperson Skytespill gratis på CrazyGames, ingen nedlasting eller installasjon kreves. 🎮 Spill DEADSHOT.io og mye mer akkurat nå!
Vis Mer