Sportsspill

Fotballspill

Fotball er en av de mest populære idrettene i verden, og den omfatter et bredt spekter av ferdigheter. Det er mange fotballspill å bla gjennom her. Vårt mest populære fotballspill er SocCar , som er påvirket av den eksplosive populariteten til bilbaserte sportsspill som Rocket League.

Basketballspill

Etter fotball er basketball en av de mest populære idrettene over hele verden. Folk over hele verden stiller seg inn for å se NBA-stjerner som LeBron James, Anthony David, James Harden, Giannis Antetokounmpo og andre spille i NBA. Vår samling av basketballspill lar deg oppleve basketballmoro ved å score poeng, dunker og treffe 3-poengere. Disse spillene inkluderer relativt enkle 1-spiller eller 2-spiller basketballspill som Basketball Stars og Basketball Legends 2020 , samt mer avanserte flerspiller-basketballspill som Basketball.io og BasketBros .

Amerikanske fotballspill

Hvis du foretrekker sportsspill med litt mer kontakt, kan American Football og rugby kanskje vær mer din stil. Rugby.io er et fartsfylt og morsomt valg for amerikansk fotball og rugbyelskere. For de mer fanatiske amerikanske fotballspillerne, 4th and Goal 2020 gir deg kontroll over et nøyaktig spill med statistikk.

Kampsport-spill

Hvis du liker sport med direktekontakt som kampsport, har vi en rekke kampspill for å slippe ut damp gjennom intense kamper. Innenfor denne kategorien har du boksespill som Punchers , et realistisk 3D-boksespill du kan spille mot venner på samme enhet.

Ekstremsport

På 1990-tallet fikk ekstremsport som skateboard et betydelig løft i popularitet. Denne økningen av interesse introduserte snowboard , ski , surfing og annen ekstremsport i vanlig spill. Vil du skateboarde i nedoverbakke som en vaskebjørn mens du lytter til jazz? Tanuki Sunset lar deg gjøre akkurat dette.

Flere sportsspill

Utallige idretter er kjent over hele verden. Vi har bare nevnt toppen av isfjellet. Hva med sportsspill som innebærer å svinge og slå? Vi snakker racket- og baseball-spill. Disse kategoriene inkluderer baseball , badminton , og cricket . Vi har alle disse spillene på CrazyGames, så utforsk delene av favorittsportspillene dine når du vil.

Alle våre sportsspill er gratis å spille i nettleseren din. Enten du vil slå en home run eller skateboarde nedoverbakke som en vaskebjørn, blir dine vanlige og mest underlige sportslige ønsker dekket. De fleste av spillene våre er i HTML5, et plattformformat som fungerer i enhver moderne nettleser. Noen spill er også i Flash. Disse spillene kan bare spilles ved å la Flash kjøre på side som ber deg om det.


Ofte stilte spørsmål

Hva er den mest populære Sportsspill?

 1. Basketball Stars
 2. Soccer Legends 2021
 3. Crazy Flips 3D
 4. Tap-Tap Shots
 5. Basketball Legends 2020
 6. Return Man 2
 7. BasketBros
 8. Soccer Skills: Euro Cup 2021
 9. Tennis Masters
 10. Axis Football League

Hva er den beste Sportsspill å spille på telefoner og nettbrett?

 1. 8 Ball Billiards Classic
 2. Soccer Legends 2021
 3. Basketball Stars
 4. Toon Cup 2021
 5. Soccer Skills: Euro Cup 2021

Hva er Sportsspill?

Sportsspill er spill som lar deg spille din favorittidrett på mange forskjellige måter. I noen spill kan du ta plassen til en spiller eller kontrollere et helt lag. Noen få sportsspill er bygget i 2D, men de fleste er i 3D!

Vi har samlet 253 av de beste gratisspillene på entt sportsspill. Disse spillene inkluderer nettleserspill for både din datamaskin og mobilenhet, samt kjørespill-apper for Android og iOS telefoner og nettbrett. Her viser vi deg spillene 1-70, inkludert Basketball Stars, Soccer Legends 2021, Crazy Flips 3D, og mange andre gratisspill.
Vis Mer