Sportsspill

Fotballspill

Basketballspill

Sportsspill lar deg være en idrettsutøver ved å kun bruke musen og tastaturet. De er en flott måte å drepe tid på mens du spiller favorittidretten din på noen av de sprøeste måtene noensinne. Løp, spark, hopp og score din vei til berømmelse! Fra klassikere som fotball og amerikansk fotball til actionfylte spill, som skateboarding; våre sportsspill lar fingrene vinne spillet! Ta en titt på noen av spillene våre, så ser du mange gode valg som spenner fra virkelighetsstil til kule og rare grafikk. Enten du liker 3D-spill, opp-ned-visninger eller til og med klassisk 2D-spill, vil du finne at selv om sport har regler, så har ikke våre spill nødvendigvis det!

Prøv deg med tennis ved å ikke bruker hender i Sports Heads Tennis eller en av våre andre Sports Heads-spill. Duell i luften, hoppe rundt som et gummibånd mens du prøver å score kurver i basketballspill som Basketball Legends og Dunkers . Hvis du vil ha et 2D-spill som tar deg en tur, kan du prøve å komme deg gjennom hopp og hindringer i skateboard-spillene våre.

Skittent er alltid gøy, men noen ganger vil du bare ha en følelse av den virkelige tingen. Ikke å bekymre deg, for vi har deg dekket. Du kan øve dykkekompetansen din ved å hoppe av plattformer og steiner i Flip Diving . Se laget ditt ovenfra når du spiller til seier med 4. og mål 2016 . Slå noen baller ut av parken med realistisk 3D-design i Smash og Blast Baseball 2.

Takket være WebGL og Flash kan vi gi deg det beste spillet og grafikken med nettleseren din. Så støv av uniformen din, ta tak i utstyret ditt og hopp inn i Big Game. Vi lover at det er noe for enhver smak. De mesterskapene vil ikke vinne seg selv!


Ofte stilte spørsmål

Hva er den mest populære Sportsspill?

 1. Basketball Stars
 2. Backflip Dive 3D
 3. SocCar
 4. Basketball Legends 2020
 5. Soccer Masters: Euro 2020
 6. 4th and Goal 2019
 7. BasketBros
 8. Tap-Tap Shots
 9. 8 Ball Pool
 10. Table Tennis World Tour

Hva er den beste Sportsspill å spille på telefoner og nettbrett?

 1. Basketball Stars
 2. Backflip Dive 3D
 3. SocCar
 4. Basketball Legends 2020
 5. Soccer Masters: Euro 2020

Hva er Sportsspill?

Sportsspill er spill som lar deg spille din favorittidrett på mange forskjellige måter. I noen spill kan du ta plassen til en spiller eller kontrollere et helt lag. Noen få sportsspill er bygget i 2D og spilt fra siden, men de fleste er i 3D!


Vi har samlet 404 av de beste gratisspillene på entt sportsspill. Disse spillene inkluderer nettleserspill for både din datamaskin og mobilenhet, samt kjørespill-apper for Android og iOS telefoner og nettbrett. Her viser vi deg spillene 1-70, inkludert Basketball Stars, Backflip Dive 3D, SocCar, og mange andre gratisspill.
Vis Mer