Eventyrspill

Minecraft Spill

Pek og Klikk Spill

MMO-Spill

Pinnespill

Utforsk verdener

Hva gjør et eventyr? Utforskning. Du kan si at en del av spenningen i et eventyrspill er å oppdage nye verdener.

Monster Sanctuary er et spennende spill som lar deg gjøre det. Du blir engasjert med oppdrag gjennom eldgamle huler, isete landskap og vakre skoger. Du vil samle og kjempe mot monstre i et grundig innholdsrikt spill med en blanding av RPG og PvP-kamp, ​​alt i en 2D-verden.

Naturligvis er det en tydelig crossover med RPG og eventyrspill, fordi RPG-spill nesten alltid involverer progressiv karakterutvikling og en mengde eventyr.

Bygg et imperium

Du trenger ikke å være nede, på bakken, i hovedrollens sko, for å ha et eventyr. Du kan være på himmelen og trekke sivilisasjonens strenger som en velvillig dukke-mester.

Ja, vi snakker om strategispill. Forskjellen er at i stedet for å utvikle en karakter, utvikler du en sivilisasjon. Disse ovenfra og ned RTS-spillene involverer strategisk tenking i større bilde når du takler samfunnets økonomiske problemer, og ofte bygger en militærmakt.

Hvis dette høres ut som et slags eventyr, er det noen få toppspill du bør vurdere. For fredelig verdensbygging, sjekk Final Earth 2 , en avslappende vertikal by-byggende spill satt i verdensrommet. Musikken er også veldig chill.

Hvis du vil få full verdensherredømme i en MMO-strategi , Battle for the Galaxy og Goodgame Empire er to kjente valg. Du kan bygge et imperium i begge disse spillene, men det er også et stort fokus på kamper.

Eventyrspill for alle

Eventyr dekker et bredt spekter av spill. Enten du liker uskyldig å utforske nye verdener, actionfylte opplevelser eller bygge imperier, finnes det en riktig type eventyr for deg hos CrazyGames. Kanskje du bare vil streife rundt på jorden som en panda . De fleste av spillene våre bruker HTML5, og de er alle tilgjengelige for å spille i nettleseren din umiddelbart, helt gratis.


Ofte stilte spørsmål

Hva er den mest populære Eventyrspill?

 1. Paper Minecraft
 2. Minecraft Classic
 3. Fleeing the Complex
 4. Parrot Simulator
 5. Infiltrating the Airship
 6. Horse Simulator 3D
 7. Stealing the Diamond
 8. Panther Family Simulator 3D
 9. Dog Simulator 3D
 10. Riddle School 5

Hva er den beste Eventyrspill å spille på telefoner og nettbrett?

 1. Paper Minecraft
 2. Minecraft Classic
 3. Fleeing the Complex
 4. Parrot Simulator
 5. Infiltrating the Airship

Hva er Eventyrspill?

Eventyrspill innebærer overbevisende historiedrevede spill. Legg ut på reisen gjennom fantastiske landskap. Samle ting og løse gåter for å komme til neste eventyr. Bygg imperier og sivilisasjoner, eller overlev og utforske terrenget til farlige sandkasseverdener.


Vi har samlet 783 av de beste gratisspillene på entt eventyrspill. Disse spillene inkluderer nettleserspill for både din datamaskin og mobilenhet, samt kjørespill-apper for Android og iOS telefoner og nettbrett. Her viser vi deg spillene 1-70, inkludert Paper Minecraft, Minecraft Classic, Fleeing the Complex, og mange andre gratisspill.
Vis Mer