Logo CrazyGames

Eventyrspill

Populære tags

Utforsk verdener

Hva gjør man på et eventyr? Utforsker! Du kan si at en del av spenningen i et eventyrspill er å oppdage nye verdener.

Monster Sanctuary er et spennende spill som lar deg gjøre akkurat det. Du blir gitt oppdrag til å dra gjennom eldgamle huler, isete landskap og vakre skoger. Du vil samle sammen og kjempe mot monstre i et innholdsrikt spill med en blanding av RPG og PvP-kamp - ​​alt dette i en vakker 2D-verden.

Naturligvis er det en tydelig crossover med RPG og eventyrspill, fordi RPG-spill nesten alltid involverer progressiv karakterutvikling og en mengde eventyr.

Bygg et imperium

Du trenger ikke å være nede på bakken, i hovedrollens sko for å ha et eventyr. Du kan være på himmelen og trekke sivilisasjonens strenger som en puppet-master.

Ja, vi snakker om strategispill. Forskjellen er at i stedet for å utvikle en karakter, utvikler du en sivilisasjon. Disse ovenfra og ned RTS-spillene involverer strategisk tenking i større bilde når du takler samfunnets økonomiske problemer, og ofte bygger en militærmakt.

Hvis dette høres ut som om eventyr-spill er noe for deg, er det noen spill fra topplisten vår du bør vurdere. For fredelig verdensbygging, sjekk Final Earth 2, en avslappende vertikal by-byggende spill satt i verdensrommet. Musikken er også veldig fin.

Hvis du vil få fullt verdensherredømme i et MMO-strategi , er Battle for the Galaxy og Goodgame Empire to gode valg. Du kan bygge et imperium i begge disse spillene, men det er også et stort fokus på kamper.

Eventyrspill for alle

Eventyr dekker et bredt spekter av spill. Enten du liker å utforske nye verdener uten kamp, actionfylte opplevelser, eller å bygge imperier, finnes det et riktig type eventyr for deg hos CrazyGames. Kanskje du bare vil streife rundt på jorden som en panda . De fleste av spillene våre bruker HTML5, og de er alle tilgjengelige for å spille i nettleseren din umiddelbart, helt gratis.


Ofte stilte spørsmål

Hva er den mest populære Eventyrspill?

 1. Infiltrating the Airship
 2. Elevator Room Escape
 3. Escape or Die
 4. Little Alchemy 2
 5. Craft World
 6. Fleeing the Complex
 7. Spooky Island
 8. The White Room
 9. Escaping the Prison
 10. The White Room 2

Hva er den beste Eventyrspill å spille på telefoner og nettbrett?

 1. Little Alchemy 2
 2. Steve's World
 3. Compact Conflict
 4. Little Alchemy
 5. Diamond Hunt Mobile

Hva er noen undervurderte Eventyrspill?

 1. Little Alchemy 2
 2. Little Alchemy
 3. Goodgame Big Farm
 4. The Legend of Zelda
 5. Draw a Stickman

Hva er Eventyrspill?

Eventyrspill innebærer overbevisende historiedrevede spill. Legg ut på reisen gjennom fantastiske landskap, og løs gåter for å komme til neste eventyr. Bygg imperier og sivilisasjoner, eller overlev og utforsk terrenget til farlige sandbox-verdener.

Spill den beste online Eventyrspill gratis på CrazyGames, ingen nedlasting eller installasjon kreves. 🎮 Spill Infiltrating the Airship og mye mer akkurat nå!
Vis Mer