Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Sykkelspill

Disse sykkelspillene lar deg race rundt med alt fra høyhastighets motorsykler til lette stuntsykler.

Sykkelspill kan handle om alt fra Racing til stunting. Alt som involverer dette tohjulede kjøretøyet er et sykkelspill. Og det trenger ikke være racing. Noen av de mest elskede sykkelspillene inkluderer en kamp mot tyngdekraften gjennom vanskelige hinderløyper, eller å rett og slett bare kjøre rundt i enorme sandkassemiljøer.

Motorsykkelspill

Det er mange gratis motorsykkelspill å spille her. Mange har adrenalinfylte motorsykkelløp i 3D, som Super Bike The Champion og Fury Bike Rider. Du kan også prøve å unngå trafikken i det farlig spennende Moto Road Rash 3D!

Stuntsykkelspill

Den mest populære spillserien når det kommer til å overvinne hindringer er Moto X3M serien. Moto X3M er en omfattende serie med Moto X3M 6 som den siste utgivelsen. Et annet hinderløype-sykkelspill er Biker Street, som innebærer å navigere rundt ulike hindringer på en motorsykkel (eller dampsykkel) med steampunk-tema.

Hvis du vil gjøre sprø stunt uten hindringene, finnes det en rekke 3D-motorsykkelspill i stuntvennlige miljøer som Gale Moto Stunts og Impossible Moto Stunts. Vi har også flere klassiske motorsykkelracespill som MotoCross Riders, som har adrenalinfylte terrengsykkelløp rundt realistiske grusveier.

Terrengsykkelspill

Det er mange sykkelspill for de som også foretrekker et pedalbasert tempo. Det spennende Real MTB Downhill 3D setter deg på en ekstrem terrengsykkelbane nedover humpete bakker. Vev rundt trær og steiner og nyt litt gjørmete action.

Uansett hva slags sykkelspill du ønsker å spille, finner du det på sidene i spillsamlingen vår. Enten de er 2D, 3D, online eller singleplayer, kan du spille dem alle gratis i nettleseren din på CrazyGames!


Ofte stilte spørsmål

Hva er den mest populære Sykkelspill?

 1. Crazy Motorcycle
 2. Sky Riders
 3. Moto X3M
 4. MX Offroad Master
 5. Super Bike The Champion
 6. Moto X3M 5: Pool Party
 7. Sunset Bike Racing
 8. Moto X3M 4 Winter
 9. Moto X3M 6: Spooky Land
 10. Crazy Moto Stunts

Hva er den beste Sykkelspill å spille på telefoner og nettbrett?

 1. Crazy Motorcycle
 2. Moto X3M
 3. Sunset Bike Racing
 4. Moto X3M 4 Winter
 5. Turbo Spirit

Hva er noen undervurderte Sykkelspill?

 1. Moto X3M

Hva er Sykkelspill?

Motorsykkelspill har motorsykler og ofte også konkurrering innen racing eller vanskelig manøvrering på hinderløyper. Det er populære sykkelspill og både 3D og 2D, med mange muligheter for online flerspiller og lokale race.


Spill den beste online Sykkelspill gratis på CrazyGames, ingen nedlasting eller installasjon kreves. 🎮 Spill Crazy Motorcycle og mye mer akkurat nå!
Vis Mer