Logo CrazyGames
background

Sykkelspill

Disse sykkelspillene lar deg race rundt med alt fra høyhastighets motorsykler til lette stuntsykler.

Populære tags

Sykkelspill kan handle om alt fra Racing til stunting. Alt som involverer dette tohjulede kjøretøyet er et sykkelspill. Og det trenger ikke være racing. Noen av de mest elskede sykkelspillene inkluderer en kamp mot tyngdekraften gjennom vanskelige hinderløyper, eller å rett og slett bare kjøre rundt i enorme sandkassemiljøer.

Motorsykkelspill

Det er mange gratis motorsykkelspill å spille her. Mange har adrenalinfylte motorsykkelløp i 3D, som Super Bike The Champion og Fury Bike Rider. Du kan også prøve å unngå trafikken i det farlig spennende Moto Road Rash 3D!

Stuntsykkelspill

Den mest populære spillserien når det kommer til å overvinne hindringer er Moto X3M serien. Moto X3M er en omfattende serie med Moto X3M 6 som den siste utgivelsen. Et annet hinderløype-sykkelspill er Biker Street, som innebærer å navigere rundt ulike hindringer på en motorsykkel (eller dampsykkel) med steampunk-tema.

Hvis du vil gjøre sprø stunt uten hindringene, finnes det en rekke 3D-motorsykkelspill i stuntvennlige miljøer som Gale Moto Stunts og Impossible Moto Stunts. Vi har også flere klassiske motorsykkelracespill som MotoCross Riders, som har adrenalinfylte terrengsykkelløp rundt realistiske grusveier.

Terrengsykkelspill

Det er mange sykkelspill for de som også foretrekker et pedalbasert tempo. Det spennende Real MTB Downhill 3D setter deg på en ekstrem terrengsykkelbane nedover humpete bakker. Vev rundt trær og steiner og nyt litt gjørmete action.

Uansett hva slags sykkelspill du ønsker å spille, finner du det på sidene i spillsamlingen vår. Enten de er 2D, 3D, online eller singleplayer, kan du spille dem alle gratis i nettleseren din på CrazyGames!


Ofte stilte spørsmål

Hva er den mest populære Sykkelspill?

 1. Moto X3M
 2. Super Bike The Champion
 3. Moto X3M 6: Spooky Land
 4. Super MX - Last Season
 5. Moto X3M 5: Pool Party
 6. Amazing Crime Strange Stickman
 7. Moto X3M 4 Winter
 8. SCAR
 9. MotoCross Riders
 10. Super MX - The Champion

Hva er den beste Sykkelspill å spille på telefoner og nettbrett?

 1. Moto X3M
 2. Moto X3M 6: Spooky Land
 3. Free Rider HD
 4. Moto X3M 5: Pool Party
 5. Moto X3M 4 Winter

Hva er noen undervurderte Sykkelspill?

 1. Kick Buttowski
 2. Free Rider

Hva er Sykkelspill?

Motorsykkelspill har motorsykler og ofte også konkurrering innen racing eller vanskelig manøvrering på hinderløyper. Det er populære sykkelspill og både 3D og 2D, med mange muligheter for online flerspiller og lokale race.


Vi har samlet 89 av de beste gratisspillene på entt sykkelspill. Disse spillene inkluderer nettleserspill for både din datamaskin og mobilenhet, samt kjørespill-apper for Android og iOS telefoner og nettbrett. Her viser vi deg spillene 1-70, inkludert Moto X3M, Super Bike The Champion, Moto X3M 6: Spooky Land, og mange andre gratisspill.
Vis Mer