Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Clicker Spill

Ha det gøy med dusinvis av de beste online klikkespillene med spill som Cookie Clicker og Adventure Capitalist. Disse klikker-spillene inkluderer inkrementelle og inaktive spill.

Forlat jorden for å bevare menneskeheten i Destination Kepler , skyte, oppgradere og oppdage veien til en fjern planet. Riv ned samfunn og ødelegg intetanende landsbyboere med rask og dødelig effektivitet i Zombidle . Øk kreftene dine for å sikre legendariske seire i RTS-stil Immense Army (navnet sier alt) eller lev livet til en stor helt i Hero Simulator .

Er ikke rask handling helt din stil?? Ikke noe problem! Bygg din egen virksomhet for å bli en president som Donald Trump i dette spillet, Billionaire President . Vil du ha en smak av makt i mindre skala? Da kan du prøve ut Idle City. Med over 150 spill å spille, er det garantert at våre klikke-spill har noe for enhver smak!

Noen av våre andre populære klikketitler inkluderer Doge Miner 2, Tube Clicker og Grindcraft. Doge Miner 2 er et morsomt tomgangs-klikker-spill som bruker den legendariske Doge - du må hjelpe ham med å sanke inn hundemynter og samle nok midler til å sende en rakett til månen! Tube Clicker derimot la deg realisere drømmene dine om å bli en YouTube-sensasjon. Du må spille av en rekke videoer for å generere abonnenter og visninger og bruke pengene dine til å kjøpe oppgraderinger og markedsføringskampanjer. Endelig har vi Grindcraft . Dette spillet er basert på det ikoniske Minecraft-spillet og lar deg jobbe deg gjennom hele Minecraft-inventaret. Du må samle materialer og lage forskjellige gjenstander som verktøy og arbeidsbenker.

Vi er stolte av kvalitet, og derfor bruker spillene våre WebGL og Flash for at du skal få den beste visuelle opplevelsen mulig. Lett kompatibel med de fleste nettlesere eller ved å legge til en enkel plugin, er hvert spill garantert å være intuitivt, flytende og - viktigst av alt - morsomt! Uansett hvilket spill som du liker, er det praktisk talt ingen ende på valgmulighetene. Uansett hvor mye eller hvor lite tid du har, er det raskt og enkelt å nyte en pause fra din vanlige dag. Så hva venter du på? Eventyr, suksess og en rekke morsomme utfordringer venter på deg!


Ofte stilte spørsmål

Hva er den mest populære Clicker Spill?

 1. Satisfying Ball Clicker
 2. Crusher Clicker
 3. Capybara Clicker
 4. Leek Factory Tycoon
 5. Cell to Singularity: Mesozoic Valley
 6. Planet Clicker 2
 7. Stickman Clicker
 8. Candy Clicker 2
 9. MergeMine Idle
 10. Clicker Heroes

Hva er den beste Clicker Spill å spille på telefoner og nettbrett?

 1. Cyber Farm
 2. Clock Clicker
 3. Chipuzik's Evolution
 4. Candy Clicker 2
 5. Idle Printers

Hva er Clicker Spill?

Clicker-spill er en sjanger av spill som baserer seg på å peke og klikke med en mus bare ved hjelp av en nettleser. Sjangeren fikk sin start i 2013 med Cookie Clicker, men har siden utvidet til hundrevis av spill.

Spill den beste online Clicker Spill gratis på CrazyGames, ingen nedlasting eller installasjon kreves. 🎮 Spill Satisfying Ball Clicker og mye mer akkurat nå!
Vis Mer