Clicker Spill

Ha det gøy gjennom et dusinvis av de beste online klikkespillene med spill som Cookie Clicker og Adventure Capitalist. Disse klikker-spillene inkluderer inkrementelle og inaktive spill.

Ofte stilte spørsmål

Hva er den mest populære Clicker Spill?

 1. Doge Miner 2
 2. Ant Art Tycoon
 3. MineClicker
 4. Room Clicker
 5. GrindCraft
 6. Babel Tower
 7. Idle Dice
 8. War Clicks
 9. Tube Clicker
 10. Enchanted Heroes

Hva er den beste Clicker Spill å spille på telefoner og nettbrett?

 1. Doge Miner 2
 2. Ant Art Tycoon
 3. MineClicker
 4. Room Clicker
 5. GrindCraft

Hva er Clicker Spill?

Clicker-spill er en sjanger av spill som baserer seg på å peke og klikke med en mus bare ved hjelp av en nettleser. Sjangeren fikk sin start i 2013 med Cookie Clicker, men har siden utvidet til hundrevis av spill.


Forlat jorden for å bevare menneskeheten i Destination Kepler , skyte, oppgradere og undersøke veien til en fjern bebodd planet. Riv hjem og ødelegg intetanende landsbyboere med rask rekkefølge og dødelig effektivitet i Zombidle . Bygg kreftene dine for å sikre legendariske militære seire i RTS-stil Immense Army (navnet sier alt) eller lev livet til en eneste stor helt i Hero Simulator .

Fartsfylt handling er ikke din stil? Ikke noe problem! Bygg din egen virksomhet for å bli en president som Donald Trump i tungen-i-kinn-spillet, Billionaire President . Vil du ha en smak av kraft i mindre skala? Gi deretter Idle City en oppgradering. Med over 150 spill å spille, er det garantert at våre klikkespill har noe for enhver smak!

Noen av våre andre populære klikketitler inkluderer Doge Miner 2, Tube Clicker og Grindcraft. Doge Miner 2 er et morsomt tomgangs-klikker-spill som bruker den legendariske Doge Miner meme-hunden - du må hjelpe ham med å tenke på hundemynter og samle nok midler til å sende en rakett til månen! Tube Clicker derimot la deg realisere drømmene dine om å bli en YouTube-sensasjon. Du må spille av en rekke videoer for å generere abonnenter og visninger og bruke pengene dine til å kjøpe oppgraderinger og markedsføringskampanjer. Endelig har vi Grindcraft . Dette spillet er basert på det ikoniske Minecraft-spillet og lar deg jobbe deg gjennom hele Minecraft-inventaret. Du må samle materialer og lage forskjellige gjenstander som verktøy og arbeidsbenker.

Vi er stolte av kvalitet, og det er grunnen til at spillene våre bruker WebGL og Flash for den beste visuelle og gameplay-opplevelsen du får. Lett kompatibel med de fleste nettlesere eller ved å legge til en enkel plugin, er hvert spill garantert å være intuitivt, glatt og - viktigst av alt - morsomt! Uansett hvilket spill som du liker, er det praktisk talt ingen slutt på valgene dine. Uansett hvor mye eller hvor lite tid du har, er det raskt og enkelt å nyte en pause fra din vanlige dag. Så hva venter du på? Eventyr, suksess og en rekke morsomme utfordringer venter på deg!


Vi har samlet 284 av de beste gratisspillene på entt clicker spill. Disse spillene inkluderer nettleserspill for både din datamaskin og mobilenhet, samt kjørespill-apper for Android og iOS telefoner og nettbrett. Her viser vi deg spillene 1-70, inkludert Doge Miner 2, Ant Art Tycoon, MineClicker, og mange andre gratisspill.
Vis Mer