Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Action Spill

CrazyGames har et bredt utvalg av actionfylte titler som holder deg oppslukt i spillet. Enten du liker hurtigspillende skytespill i alle former - eller den nervepirrende spenningen i politijakt, finner du alt her som du kan spille direkte i nettleseren din.

Utfordrende actionspill

Actionspill handler om å overvinne utfordringer, ofte fysisk. Vanligvis er det et element av reaksjonstid og hånd-øye-koordinasjon, så du må tenke hurtig for å gjøre det bra i spillet.

Noen actionspill legger til et lag av problemløsning til disse grunnleggende elementene med vanskelige utfordringer og gåter. Spill som Vex 4 og Vex 5 krever hurtig tenkning, enestående teknikk og koordinasjon for å klare å manøvrere deg gjennom stadig mer komplekse utfordringsstrukturer som bare er fulle av dødelige feller.

Andre actionspill handler mindre om utfordringene og mer om tilfeldig moro, som Hide N Seek og Riot Escape.

Actionfylte spill

Det er også en mengde enkle actionspill. Kanskje du bare vil lette litt på trykket og kose deg med å spille spill. Kanskje du har lyst til å spre kaos og ødeleggelse i spennende 2D-kamper. Hvis det er tilfellet, kan Stickman Supreme Duelist 2 og Stickman World War være akkurat den type kaos du er på utkikk etter.

Action-/eventyrspill

Action er hyppig forekommende innenfor eventyr. Hva ville et eventyr vært uten det? Sjekk ut våre eventyrspill for fordyrende reiser og utforskning, enten med eller uten action.

Bla gjennom hele utvalget eller prøv noen av de anbefalte spillene. Våre spill er i HTML5 og kan spilles umiddelbart i de fleste nettlesere.


Spill den beste online Action Spill gratis på CrazyGames, ingen nedlasting eller installasjon kreves. 🎮 Spill Build and Crush og mye mer akkurat nå!
Vis Mer