Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Basketballspill

Gjør deg klar for vår samling av håndplukkede online basketballspill. Kom deg på banen og vis frem sine skyteferdigheter og utrolige dunks!

Populære spill

Basketball er en av de mest populære sportene i USA, og gir mange valgmuligheter i spillverdenen. Mange spill speiler ekte lag og legendariske spillere som James Harden, LeBron James og Kobe Bryant. Her kan du spille ut NBA-drømmen din i en rekke gratis basketballspill.

Å være proff i basketball krever å være atletisk, styrke og hurtighet. Å være høy hjelper også. Å spille basketballspill på nettet krever imidlertid bare en internettforbindelse og en mobiltelefon eller datamaskin. Å ha raske reaksjoner og forstå reglene for basketball vil hjelpe deg å spille bedre også.

NBA Basketballspill

Dette er basketball i storligaen, og presset er på. Populære NBA-basketballspill setter deg på banen med noen av de beste lagene og spillerne. Basketball Stars og Basketball Legends er to svært populære basketballspill, med enkeltspiller-, flerspiller- og fullverdige turneringsspill. Hvis du liker nettspill i 3D, er Basketball.io også et godt valg!

Gate-basketballspill

Selvfølgelig er det er gøy å spille utsolgte kamper som et profesjonelt lag i verdensklasse. Men å spille freestyle på gata som nyunge kan være mye kulere. Du kan holde det ekte og skyte bøyler på et grafitti-farget urbant bakteppe, der noen av proffene først begynte å bevise ferdighetene sine.

Hvis du vil spille urbane basketballkamper, sjekk ut Basket Slam Dunk 2 å slippe noen slam dunks på gaten. Du har heller ingen bein, noe som gjør ting interessant.

Basketball Arcade lar deg også øve på basketballferdighetene dine på gaten ved å ta free shots på nettet.

Flere basketballspill

Bortsett fra urban og big-league basketball, passer noen av spillene ikke helt inn i noen av kategoriene. Spill som Tap Tap Shots er et arkadespill hvor du må fortsette å trykke for å få ballen i nettet.

Som du kan se, er det et mangfoldig utvalg av basketballspill å spille i nettleseren din. Velg en du liker utseendet til og spill gratis!


Ofte stilte spørsmål

Hva er den mest populære Basketballspill?

 1. Tap-Tap Shots
 2. Basket Random
 3. Basketball Stars
 4. BasketBros
 5. Basketball Skills
 6. Basketball Legends 2020
 7. GoBattles 2
 8. Basket Slam Dunk 2
 9. Jump Up 3D
 10. Flipper Dunk 3D

Hva er den beste Basketballspill å spille på telefoner og nettbrett?

 1. Tap-Tap Shots
 2. Basket Random
 3. Basketball Skills
 4. Basketball Stars
 5. BasketBros

Hva er noen undervurderte Basketballspill?

 1. Basket Random
 2. Basketball Stars
 3. BasketBros
 4. Basketball Legends 2020

Hva er Basketballspill?

Basketballspill lar deg skyte mål i nettleseren din. Det er en rekke 3D og 2D basketballspill, og mange av dem inkluderer berømte lag og spillere. Øv på forsvaret ditt og på å score slam-dunk i hvilket som helst av disse basketball-titlene.


Spill den beste online Basketballspill gratis på CrazyGames, ingen nedlasting eller installasjon kreves. 🎮 Spill Tap-Tap Shots og mye mer akkurat nå!
Vis Mer