Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Skytespill

Skytespillene våre spenner fra 3D førstepersons-skyttere til 2D pistolspill.

Skytespill med flere spillere

Når du tenker på skytespill, kan du tenke deg klassiske første-persons-skytespill (FPS) med nærkamp og raske nivåer. Online flerspiller er integrert i mange FPS-spill , der du tester dine ferdigheter og evner mot spillere fra hele verden.

Hvis du leter etter flerspiller FPS-action med spennende, fartsfylt spill, er noen av disse tre spillene et utmerket valg:

Alle disse spillene er bygget på kjernen i FPS-spill; Hastighet, mål, reflekser og dyktighet. Men dette er bare begynnelsen.

Kjøretøyskamp

Skytespill oppfyller et ønske om å delta i kamp, ​​eller teste refleksene dine og sikte, og du kan gjøre det i alle omgivelsene du ønsker, fra et hvilket som helst perspektiv. Hvis du liker stridsvogner, kan du ta kontroll over en tank og gjøre massiv ødeleggeøse. Det er en hel seksjon dedikert til tankspill for folk som ønsker å ødelegge ting med kjøretøy.

Hvis du vil fly, kan du ta til himmelen med Air Wars 2 , eller gå helt til verdensrommet i Space Battle. Hvis du liker det strategiske tempoet til gigantiske skip og båter, kan du seile krigens hav i World of Warships . Sjekk ut Crossout hvis du vil bygge dine egne krigsmaskiner og sprenge andre sine maskiner i filler.

Flere skytespill

Skytesjangeren har blitt påvirket av den virkelige verden, men også av filmer og spill som hadde innvirkning på verden. Minecraft satte sitt preg og inspirerte skytespill som WorldZ og Zombiecraft.io .

Populariteten til zombie-apokalypser skapte flere zombieskytespill som Zombie Hunters Online og Zombotron 4 .

Det er selvfølgelig også nok av 2D-skytespill. Vil du skjerpe refleksene dine? Se hvor raskt du kan trekke våpen, sikte og skyte i Gunblood , et utfordrende 2D-skytespill.

Uansett hva du vil skyte, finn det her og spill det. De fleste av spillene våre er i HTML5, en plattform-format som fungerer i alle moderne nettlesere. Noen spill er også i Flash. Disse spillene kan spilles ganske enkelt ved å la Flash kjøre på en hvilken som helst side den ber deg om å .


Ofte stilte spørsmål

Hva er den mest populære Skytespill?

 1. BuildNow GG
 2. Bullet Force
 3. Grandfather Road Chase: Shooter
 4. Hazmob FPS: Online Shooter
 5. Time Shooter 2
 6. Time Shooter 3: SWAT
 7. Serious Head
 8. Funny Shooter 2
 9. Bank Robbery 3
 10. Sniper Shot: Bullet Time

Hva er den beste Skytespill å spille på telefoner og nettbrett?

 1. Zombie Hunters Online
 2. Sniper Mission
 3. 10 Bullets - HTML 5
 4. Endless Toy Flight
 5. Block Contra: Clutch Strike

Hva er noen undervurderte Skytespill?

 1. Left 4 Dead

Hva er Skytespill?

Skytespill innebærer å skyte fiender eller gjenstander i flerspiller- og en-spiller-samfunn. Disse spillene tester ofte refleksene dine, forståelse av rom og sikteferdighetene dine. 3D FPS-spill er et svært populært valg, men det er mange skytespill som involverer sjøkamp, romkamp, 2D-duellering og mange andre kampscenarier.

Spill den beste online Skytespill gratis på CrazyGames, ingen nedlasting eller installasjon kreves. 🎮 Spill BuildNow GG og mye mer akkurat nå!
Vis Mer