Skytespill

Skytespillene våre spenner fra 3D førstepersons-skyttere til 2D pistolspill.

Tredjepersons Skytespill

Førsteperson Skytespill

Ofte stilte spørsmål

Hva er den mest populære Skytespill?

 1. Bullet Force
 2. Forward Assault Remix
 3. Winter Clash 3D
 4. Realistic Zombie Survival Warfare
 5. Moon Clash Heroes
 6. Downtown 1930s Mafia
 7. Ninja Clash Heroes
 8. Air Wars 3
 9. Hunter and Props
 10. Subway Clash Remastered

Hva er den beste Skytespill å spille på telefoner og nettbrett?

 1. Bullet Force
 2. Forward Assault Remix
 3. Winter Clash 3D
 4. Realistic Zombie Survival Warfare
 5. Moon Clash Heroes

Hva er Skytespill?

Skytespill innebærer å skyte fiender eller gjenstander i flerspiller- og en-spiller-samfunn. Disse spillene tester ofte refleksene dine, din forståelse av rom og sikteferdighetene dine. 3D FPS-spill er et svært populært valg, men det er mange skytespill som involverer marinekamp, romkamp, 2D-duellering og mange andre kampscenarier.


Skytespill med flere spillere

Når du tenker på skytespill, kan du tenke deg det klassiske første-persons-skytespillet (FPS) med nærkamp og raske nivåer. Online flerspiller er integrert i mange FPS-spill , der du tester dine ferdigheter og evner mot spillere fra hele verden.

Hvis du leter etter flerspiller FPS-action med spennende, fartsfylt spill, er noen av disse tre spillene et utmerket valg:

Alle disse spillene er bygget på kjernen i FPS-spill; Hastighet, mål, reflekser og dyktighet. Saken er at dette kun er bare begynnelsen.

Kjøretøyskamp

Skytespill oppfyller et ønske om å delta i kamp, ​​eller teste refleksene dine og sikte, og du kan gjøre det i alle omgivelser du ønsker, fra et hvilket som helst perspektiv du ønsker. Hvis du liker stridsvogner, kan du ta kontroll over en tank og slippe løs ødeleggelse. Det er en hel seksjon dedikert til tankspill for folk som ønsker å ødelegge ting med kjøretøy.

Hvis du vil fly, kan du ta til himmelen med Air Wars 2 , eller gå helt til verdensrommet i Space Battle. Hvis du liker det strategiske tempoet til gargantuanske marinefartøyer, kan du seile krigens hav i World of Warships < / a>. Sjekk ut Crossout hvis du vil bygge dine egne krigsmaskiner og sprenge andre i høyoktan bakke bekjempe.

Flere skytespill

Skytesjangeren har blitt påvirket av den virkelige verden, men også av filmer og spill som hadde innvirkning på verden. Minecraft satte sitt preg og inspirerte skytespill som WorldZ og Zombiecraft.io .

Populariteten til zombie-apokalypsscenarier skapte flere zombieskytespill som Zombie Hunters Online og Zombotron 4 .

Det er selvfølgelig nok av 2D-skytespill. Vil du skjerpe refleksene dine? Se hvor raskt du kan tegne, sikte og skyte i Gunblood , et utfordrende 2D-skytespill.

Uansett hva du vil skyte, finn det her og spill det. De fleste av spillene våre er i HTML5, en plattform-format som fungerer i alle moderne nettlesere. Noen spill er også i Flash. Disse spillene kan spilles ganske enkelt ved å la Flash kjøre på en hvilken som helst side som ber deg om.


Vi har samlet 748 av de beste gratisspillene på entt skytespill. Disse spillene inkluderer nettleserspill for både din datamaskin og mobilenhet, samt kjørespill-apper for Android og iOS telefoner og nettbrett. Her viser vi deg spillene 1-70, inkludert Bullet Force, Forward Assault Remix, Winter Clash 3D, og mange andre gratisspill.
Vis Mer