Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Casualspill

Casual Games - Enkle og morsomme å spille.

Casual-spill er ikke kompliserte, noe som gjør dem perfekte for et raskt spill i nettleseren. Du kan laste inn et casual-spill øyeblikkelig, og du vil vite hvordan du spiller det innen få minutter. De fleste casual-spill er gratis å spille, akkurat som alle spillene på CrazyGames.

Noen av våre beste casual-spill inkluderer Crazy Roll 3D og Shape Crusher. Begge disse titlene har fartsfylt arkadestilgameplay uten å være kompliserte. Det finnes også klassiske spill som fortjener å nevnes for sin pionering av casual-stilen, som Bubble Shooter.

Hyper-casual-spill - De enkleste.

Hyper-casual-spill tar casual-sjangeren ett steg videre med umiddelbar spillbarhet. Det tar vanligvis mindre enn ett minutt å lære seg å spille et hyper-casual-spill på grunn av en enkel spillmekanisme og enkle kontroller, som ofte kun består av én knapp.

Hyper-casual sjangeren oppsto på mobile enheter, men de passer enda bedre på nettet, siden de lastes raskt og det er ingen nedlasting nødvendig. Sjekk ut noen hyper-casual minispill.

Et av de tidligste hyper-casual-spillene var Helix Jump fra Voodoo. Nyere spill innen denne sjangeren inkluderer Stacky Bird og Hide N Seek.

De beste casual-spillene. Disse er avhengighetsskapende!

De beste casual-spillene tar hyper-casual-spill ett steg videre ved å ha akkurat nok magiske ingredienser til å gjøre dem superavhengighetsskapende! Du kan lett bruke timer på spill som Market Boss og Sweet Shop 3D, som er enkle spill med mer progresjon enn gjennomsnittlige casual-spill for å holde deg hektet.

Fisherman Life og Retro Battle er også virkelig engasjerende spill som man kan dykke ned i for en rask spillesesjon!

Hvorfor spille casual?

Hvis du ikke har tålmodighet eller tid til å sette deg inn i de inn og ut av et komplekst strategi- eller rollespill, så er gratis casual-spill sannsynligvis ideelt for deg. Disse enkle spillene passer både for ikke-spillere og spillere som ønsker å bruke litt tid på å spille morsomme, gratis spill!


Spill den beste online Casualspill gratis på CrazyGames, ingen nedlasting eller installasjon kreves. 🎮 Spill Space Waves og mye mer akkurat nå!
Vis Mer