Logo CrazyGames

Fluktspill

I disse fluktspillene trenger du å flykte fra forskjellige bygninger, situasjoner, øyer og fangehull. De vil teste oppfinnsomheten og ferdighetene dine!

Populære tags

Escape Rooms blir virtuelle

Escape room-spill er den mest populære typen fluktspill. Denne sjangeren tok verden med storm i form av virkelige rømningsrom der deltakerne måtte finne en rekke ledetråder og løse gåter for å slippe ut av rommet før de gikk tom for tid.

Det er flere virtuelle escape room-spill du nå kan spille online her på CrazyGames. Det mest populære er kanskje Escape or Die av isotronic. Denne utvikleren har en rekke vellykkede spill i denne sjangeren som også inkluderer Escape or Die 2 og The White Room.

Det er også umåtelig populære escape room-spill fra andre utviklere, spill som Computer Office Escape og Machine Room Escape.

Skremmende Escape Games

Fluktspill kombineres ofte med skrekkelementer. Dette legger til et ekstra lag med press og angst til situasjonen, og spiller på frykten din for å miste evnen til å tenke klart. Sjekk ut Creepy Granny Scream: Scary Freddy for en skrekkbasert fluktopplevelse!

Actionfylte Escape-titler

Hvis du liker fluktspill servert med en stor dose action, trenger du ikke lete lenger enn Lab Remnants - et smart indiespill hvor du spiller som en laboratoriedyrket skapning som går imot sine voldelige skapere. Det er også klassikeren Escape the Complex fra Henry Stickmin-serien.


Ofte stilte spørsmål

Hva er den mest populære Fluktspill?

 1. SpiderDoll
 2. Horror Tale
 3. Krampus
 4. Escape or Die
 5. 911: Cannibal
 6. Horror Tale 2: Samantha
 7. Game Cafe Escape
 8. Endless Hot Pursuit
 9. Space Museum Escape
 10. Push Push Cat

Hva er den beste Fluktspill å spille på telefoner og nettbrett?

 1. Exhibit of Sorrows
 2. Keep Out
 3. Video Studio Escape
 4. Game Cafe Escape
 5. Space Museum Escape

Hva er Fluktspill?

Fluktspill innebærer å flykte fra situasjoner ved bruk av problemløsningsferdighetene dine. Målet er enkelt - flykt fra rommet eller området. Men oppgavene og gåtene krever rask og logisk tenking før tiden løper ut.


Spill den beste online Fluktspill gratis på CrazyGames, ingen nedlasting eller installasjon kreves. 🎮 Spill SpiderDoll og mye mer akkurat nå!
Vis Mer