Kjørespill

Spill hundrevis av kjørespill, inkludert bilkjøringsspill, sidescrollende sykkelspill og 3D-kjøretøysimulatorer.

Parkeringsspill

Lastebil Spill

Bilspill

Sykkelspill

Ofte stilte spørsmål

Hva er den mest populære Kjørespill?

 1. Madalin Stunt Cars 2
 2. Moto X3M
 3. Madalin Cars Multiplayer
 4. Super Bike The Champion
 5. Russian Car Driver ZIL 130
 6. Burnin' Rubber 5 XS
 7. Moto X3M 6: Spooky Land
 8. Derby Crash 2
 9. Motor Wars 2
 10. Real City Driver

Hva er den beste Kjørespill å spille på telefoner og nettbrett?

 1. Madalin Stunt Cars 2
 2. Moto X3M
 3. Madalin Cars Multiplayer
 4. Super Bike The Champion
 5. Russian Car Driver ZIL 130

Hva er Kjørespill?

Kjørespill setter deg i eller på setet i et kjøretøy. Vanligvis et kjøretøyet med hjul. Du suser rundt løpebaner i superbiler eller tar veien i en lastebil for å levere materialer. De fleste populære kjørespill involverer racerbiler, men det er rikelig med variasjoner med simulatorer, åpen verden og stuntkjøringsspill også.


Sett deg i førersetet til ethvert kjøretøy, fra motorsykler til monstertrucker og raske superbiler. Det er et utvalg av singleplayer- og multiplayer-kjørespill for spillere som elsker å kjøre!

Racing Games

Ta kjøreferdighetene dine til å cruise eller kjøre mot hverandre i spennende racingspill . Hvis du vil ha den ekstrem opplevelsen av rallybilsport på våte og gjørmete baner, kan du sjekke Dirt Rally Driver HD .

For en klassisk racingspillopplevelse, hopp inn i den realistiske Extreme Asfalt og raske biler med maksimal hastighet på en rekke naturskjønne spor rundt om i verden. Nyt en rekke spillmoduser og eksepsjonell allroundgrafikk.

De fleste racingspill har fullt oppslukende 3D-grafikk og spilles best i fullskjermmodus.

Kjør Simulator Spil

På et tidspunkt i historien, innså en spillutvikler et sted at kjørespill ikke trenger å handle om racing. Spillere er ganske glade for å kjøre biler for den rene opplevelsen av å kjøre , ødelegge dem eller til og med kjøre levering lastebiler fra en destinasjon til den neste.

Hvis du liker lyden av å kjøre lastebiler, kan du prøve Truck Simulator: Russia å leve drømmen din om å begi seg ut på langturer, selvfølgelig i Russland. Ta inn den vakre naturen underveis. Du kan synes det er terapeutisk, tar deg til veien.

Vi har en seksjon som inneholder lastebilkjøringsspill . Denne kategorien inkluderer kjøring av alt fra leveringsbiler til snøploger og gravere.

Åpen Verden Kjørespill

Å kjøre raske biler rundt i miljøer i åpen verden kan være en spennende opplevelse. Madalin Stunt Cars 2 har 34 detaljerte racerbiler og enorme stunt lekeplasser med hopp og hindringer for å zoome rundt og gjøre kule triks.

Det er til og med sandkassekjøringsspill som lar deg bygge spor fra bunnen av ved å bruke veistykke, ramper og andre ting. Deretter kan du prøve dem og kjøre rundt dem i drømmenes bil.

Flere kjørespill

CrazyGames har et bredt utvalg av kjørespill. Det er flere spillers kjørespill der du kan kjempe og ødelegge andre kjøretøyer på store online arenaer. Kjørespill der du kan kjøre i politiets forfølgelser med høy intensitet. Til og med spill der du kan kjøre en Kamaz-lastebil gjennom det ekstreme sibirske landskapet i Taiga.

De fleste kjørespillene våre er i HTML5, noe som gjør dem til tvers av plattformer og kompatible med enhver moderne nettleser. Bla gjennom og spill alle spillene du ønsker gratis.


Vi har samlet 977 av de beste gratisspillene på entt kjørespill. Disse spillene inkluderer nettleserspill for både din datamaskin og mobilenhet, samt kjørespill-apper for Android og iOS telefoner og nettbrett. Her viser vi deg spillene 1-70, inkludert Madalin Stunt Cars 2, Moto X3M, Madalin Cars Multiplayer, og mange andre gratisspill.
Vis Mer