Logo CrazyGames

Kjørespill

Spill hundrevis av kjørespill, inkludert bilkjøringsspill, sykkelspill og 3D-simulatorer for kjøretøy.

Populære tags

Sett deg i førersetet til et kjøretøy, fra motorsykler til monstertrucker og raske superbiler. Det er et utvalg av singleplayer- og multiplayer-kjørespill for spillere som elsker å kjøre!

Racing Games

Ta kjøreferdighetene dine til å cruise eller kjør mot andre i spennende racingspill . Hvis du vil ha den ekstreme opplevelsen av rallybilsport på våte og gjørmete baner, kan du sjekke Dirt Rally Driver HD .

For en klassisk racingspill-opplevelse, hopp inn i den realistiske Extreme Asfalt og raske biler med maksimal hastighet på en rekke naturskjønne spor rundt om i verden. Nyt en rekke spillmoduser og eksepsjonell allround-grafikk.

De fleste racingspill har full 3D-grafikk og spilles best i fullskjermmodus.

Kjøring Simulator-spill

På et tidspunkt i historien innså en eller annen spillutvikler at kjørespill ikke trenger å handle om racing. Spillere er ganske glade for å kjøre biler for den rene opplevelsen av å kjøre , ødelegge dem eller til og med kjøre levering i lastebiler fra en destinasjon til den neste.

Hvis du liker lyden av å kjøre lastebiler, kan du prøve Truck Simulator: Russia å leve drømmen din om å begi seg ut på langturer, selvfølgelig i Russland. Ta inn den vakre naturen underveis. Det er faktisk ganske terapeutisk.

Vi har en seksjon som inneholder lastebilkjøring-spill . Denne kategorien inkluderer kjøring av alt fra leveringsbiler til snøploger og gravere.

Open World Kjørespill

Å kjøre raske biler rundt i miljøer i åpen verden kan være en spennende opplevelse. Madalin Stunt Cars 2 har 34 detaljerte racerbiler og enorme stunt-lekeplasser med hopp og hindringer for å zoome rundt og gjøre kule triks.

Det er til og med sandkassekjøringsspill som lar deg bygge spor fra bunnen av ved å bruke veistykke, ramper og andre ting. Deretter kan du prøve dem og kjøre rundt dem i drømmenes bil.

Flere kjørespill

CrazyGames har et bredt utvalg av kjørespill. Det er flere spillers kjørespill der du kan kjempe og ødelegge andre kjøretøyer på store online arenaer. Kjørespill der du kan kjøre i politiets forfølgelser med høy intensitet. Til og med spill der du kan kjøre en Kamaz-lastebil gjennom det ekstreme sibirske landskapet i Taiga.

De fleste kjørespillene våre er i HTML5, noe som gjør dem til tvers av plattformer og kompatible med enhver moderne nettleser. Bla gjennom og spill alle spillene du ønsker gratis.


Ofte stilte spørsmål

Hva er den mest populære Kjørespill?

 1. Highway Racer
 2. Moto X3M
 3. Madalin Cars Multiplayer
 4. Drift Hunters
 5. Madalin Stunt Cars 2
 6. Super Bike The Champion
 7. Crazy Drift
 8. Moto X3M 6: Spooky Land
 9. Super Star Car
 10. Death Chase

Hva er den beste Kjørespill å spille på telefoner og nettbrett?

 1. Endless Truck
 2. Drive Taxi
 3. Street Race Fury
 4. Drift Dudes
 5. Truck Space

Hva er noen undervurderte Kjørespill?

 1. Dune Buggy
 2. Kick Buttowski
 3. Free Rider
 4. Extreme Car Driving Simulator

Hva er Kjørespill?

Kjørespill setter deg i eller på setet til et kjøretøy. Vanligvis et kjøretøyet med hjul. Du suser rundt løpebaner i superbiler eller tar til veis i en lastebil for å levere materialer. De fleste populære kjørespill involverer racerbiler, men det er rikelig med variasjoner med simulatorer, open world og stuntkjøring-spill også.

Spill den beste online Kjørespill gratis på CrazyGames, ingen nedlasting eller installasjon kreves. 🎮 Spill Highway Racer og mye mer akkurat nå!
Vis Mer