Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Mahjong-Spill

Spill Mahjong-spill i nettleseren din og slapp av med dette ultimate brikke-matchende puslespillet. Denne samlingen med gratis Mahjong-spill inneholder Mahjong i alle mulige scenarioer, fra originale Mahjong til 3d Mahjong.

Hvordan spille Mahjong

Tradisjonell Mahjong er basert på et brett med 144 brikker stablet oppå hverandre. Målet med Mahjong er å matche de samme brikkene ved å flytte dem ved siden av hverandre. Dette er imidlertid bare mulig hvis du kan flytte flisen til venstre eller høyre uten å forstyrre andre fliser.

Når du fullfører ett nivå med fliser, vil flisene nedenfor bli eksponert, slik at du kan matche dem og fortsette å gå nedover tårnet.

Tradisjonelle Mahjong-spill

Er du klar for å matche deg nedover 144 brikker med hjerneforvirrende symboler? Start med tradisjonelle Mahjong-spill for å lære det grunnleggende og finpusse evnen for å se fine detaljer.

Mahjong Classic er et flott utgangspunkt. Det er et enkelt Mahjong Solitaire med en ovenfra-ned-perspektiv og tradisjonelle kinesiske symboler. Bruk hintene når du står fast! Et annet originalt Mahjong-spill er Mahjong Connect.

Når du har mestret originalene, kan du leke med ulike Mahjong-oppsett som Mahjong Real. Det er mange Mahjong-spill som matcher det originale spillet, men har forskjellige oppsett og perspektiver for variasjon.

Moderne Mahjong-spill

Gå utenfor tradisjonens begrensning og inn i en verden av kreative Mahjong-titler. Mange spill har brakt nye ideer til Mahjong-miljøet.

Mahjong Dark Dimensions er en slik nyskapende tittel. Denne tittelen inneholder Mahjong på en 3D roterende kube, med moderne spillelementer som poengmultiplikatorer og bonuser for å belønne deg. Tid er også en begrensende faktor, bare for å øke vanskeligheten. Dette spillet er en god hjernetrim for den erfarne spilleren.

Noen Mahjong-spill erstatter tradisjonelle symboler med andre bilder som i Tiles of the Simpsons, War Mahjong, og Mahjongg Candy — noe som legger til bare et snev av moderne elementer for spillere som er i startfasen av brikke-matching.


Ofte stilte spørsmål

Hva er den mest populære Mahjong-Spill?

 1. Mahjongg Solitaire
 2. Onet Connect Classic
 3. Butterfly Shimai
 4. Scandinavian Mahjong
 5. Tasty Match: Mahjong Pairs
 6. Om Nom Connect Classic
 7. Onet World
 8. Mahjong Magic Islands
 9. Mahjong Collection
 10. Monster Mahjong

Hva er den beste Mahjong-Spill å spille på telefoner og nettbrett?

 1. Mahjongg Solitaire
 2. Onet Connect Classic
 3. Butterfly Shimai
 4. Valentine Mahjong
 5. War Mahjong

Hva er noen undervurderte Mahjong-Spill?

 1. Rummikub

Hva er Mahjong-Spill?

Mahjong er et klassisk brikke-matchings-spill som utfordrer hjernen din. Mahjong Solitaire er en typisk variant som du kan spille online, og som er en 1-spiller versjon av det originale 4-spillers kinesiske Mahjong. Her vil du finne samling av tradisjonelle og innovative Mahjong spill som du kan bla gjennom.


Spill den beste online Mahjong-Spill gratis på CrazyGames, ingen nedlasting eller installasjon kreves. 🎮 Spill Mahjongg Solitaire og mye mer akkurat nå!
Vis Mer