Logo CrazyGames

Mahjong-Spill

Spill Mahjong-spill i nettleseren din og slapp av med dette ultimate brikke-matchende puslespillet. Denne samlingen med gratis Mahjong-spill inneholder Mahjong i alle mulige scenarioer, fra originale Mahjong til 3d Mahjong.

Populære tags

Hvordan spille Mahjong

Tradisjonell Mahjong er basert på et brett med 144 brikker stablet oppå hverandre. Målet med Mahjong er å matche de samme brikkene ved å flytte dem ved siden av hverandre. Dette er imidlertid bare mulig hvis du kan flytte flisen til venstre eller høyre uten å forstyrre andre fliser.

Når du fullfører ett nivå med fliser, vil flisene nedenfor bli eksponert, slik at du kan matche dem og fortsette å gå nedover tårnet.

Tradisjonelle Mahjong-spill

Er du klar for å matche deg nedover 144 brikker med hjerneforvirrende symboler? Start med tradisjonelle Mahjong-spill for å lære det grunnleggende og finpusse evnen for å se fine detaljer.

Mahjong Classic er et flott utgangspunkt. Det er et enkelt Mahjong Solitaire med en ovenfra-ned-perspektiv og tradisjonelle kinesiske symboler. Bruk hintene når du står fast! Et annet originalt Mahjong-spill er Mahjong Connect.

Når du har mestret originalene, kan du leke med ulike Mahjong-oppsett som Mahjong Real. Det er mange Mahjong-spill som matcher det originale spillet, men har forskjellige oppsett og perspektiver for variasjon.

Moderne Mahjong-spill

Gå utenfor tradisjonens begrensning og inn i en verden av kreative Mahjong-titler. Mange spill har brakt nye ideer til Mahjong-miljøet.

Mahjong Dark Dimensions er en slik nyskapende tittel. Denne tittelen inneholder Mahjong på en 3D roterende kube, med moderne spillelementer som poengmultiplikatorer og bonuser for å belønne deg. Tid er også en begrensende faktor, bare for å øke vanskeligheten. Dette spillet er en god hjernetrim for den erfarne spilleren.

Noen Mahjong-spill erstatter tradisjonelle symboler med andre bilder som i Tiles of the Simpsons, War Mahjong, og Mahjongg Candy — noe som legger til bare et snev av moderne elementer for spillere som er i startfasen av brikke-matching.


Ofte stilte spørsmål

Hva er den mest populære Mahjong-Spill?

 1. Mahjongg Solitaire
 2. Onet Connect Classic
 3. Om Nom Connect Classic
 4. Mahjong Kitchen
 5. Monster Mahjong
 6. Mahjong Pirate Plunder Journey
 7. Advent Mahjong
 8. Cafe 3 in a Row
 9. Mahjong Monster Arena
 10. Mahjong Sweet Connection

Hva er den beste Mahjong-Spill å spille på telefoner og nettbrett?

 1. Onet Connect Classic
 2. Mahjong World
 3. Mahjongg Solitaire
 4. Mahjong 3D
 5. Mahjong Real

Hva er Mahjong-Spill?

Mahjong er et klassisk brikke-matchings-spill som utfordrer hjernen din. Mahjong Solitaire er en typisk variant som du kan spille online, og som er en 1-spiller versjon av det originale 4-spillers kinesiske Mahjong. Her vil du finne samling av tradisjonelle og innovative Mahjong spill som du kan bla gjennom.


Spill den beste online Mahjong-Spill gratis på CrazyGames, ingen nedlasting eller installasjon kreves. 🎮 Spill Mahjongg Solitaire og mye mer akkurat nå!
Vis Mer