Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Puslespill

Det finnes en rekke puslespill for å utfordre dine kognitive evner på CrazyGames. Enten det er hukommelse, mønstergjenkjenning eller logiske ferdigheter; vi har tradisjonelle og moderne puslespill som gjør deg smartere!

3D-puslespill

Takket være moderne spillutvikling kan puslespill være visuelt oppslukende, med livlige farger, tilfredsstillende animasjoner og 3D-grafikk.

Et innovativt 3D-puslespill er Poly Art 3D . I dette spillet løser du et 3D-puslespill ved å rotere brikkene. Den vakre kunsten og animasjonene gjør at du får vite hvilket problem du vil løse neste gang.

Hvis du liker presset og spenningen i escape rooms, kan du sjekke House of Secrets 3D og løse mysteriet for å unnslippe. Hvis du vil ha den opplevelsen med spenningen ved å slippe unna en morder, kan du spille Creepy Granny Scream . Hvis du liker å rømme fra noe, har vi en seksjon dedikert til flukt-spill .

Tradisjonelle puslespill

Hva med de klassiske puslespillene som ble nevnt tidligere? Vi har en overflod av dem, noen i tradisjonell form og andre med en ny og unik vri.

Puslespill

Nyt gleden av puslespill uten den synkende frustrasjonen fra manglende brikker. Hvorfor ikke ta en Jigsaw City Trip og utforske verdens mest ikoniske byer? Du kan stille inn vanskelighetsgraden og løse oppgaver på ikoniske steder som Paris og Tokyo. Se for deg å måtte gjøre det med et fysisk brett.

Kortspill

Kortspill er en klassiker. Kortspill har gått gjennom generasjoner av familier. Nyt det aller beste av dem, med Phase 10 og Uno Online .

Hvis du spiller alene, har vi et bredt utvalg av Solitaire-spill . Du kan velge å spille klassikere som Klondike og Spider Solitaire, inkludert Hot Air Solitaire , som gir litt visuell underholdning mens du spiller.

Ordspill

Hvis du liker puslespill og kortspill, liker du sannsynligvis ordspill også. Dersom du er glad i ord, kan du velge mellom en rekke tradisjonelle eller nye ordspill. Prøv Text Twist 2 og se hvor mange ord du kan tenke på før tiden går. ut!

Alle puslespill

Uansett hvilket puslespill som passer dine preferanser, finner du det her. De fleste av spillene våre er i HTML5, et plattformat som fungerer i alle moderne nettlesere. Noen spill er også i Flash. Du kan spille disse spillene ved å la Flash kjøre når du blir bedt om det.


Ofte stilte spørsmål

Hva er den mest populære Puslespill?

 1. Emoji Puzzle!
 2. Mahjongg Solitaire
 3. Bolts and Nuts
 4. Words of Wonders
 5. Fairyland Merge & Magic
 6. Four Colors
 7. Tower Swap
 8. Farm Merge Valley
 9. Mergest Kingdom
 10. Ludo King

Hva er den beste Puslespill å spille på telefoner og nettbrett?

 1. Mahjongg Solitaire
 2. Tower Swap
 3. Skydom
 4. Onet Connect Classic
 5. Word Wipe

Hva er noen undervurderte Puslespill?

 1. Word Wipe
 2. Solitr
 3. 2048
 4. Sudoku Online
 5. The Impossible Quiz
 6. Mahjongg
 7. Word Scramble
 8. Spider Solitaire 2 Suits
 9. Classic Solitaire
 10. LA Times Crossword

Hva er Puslespill?

Puslespill er spill med fokus på å løse gåter og oppgaver. Mange av disse spillene er logiske, handler om ord og spill der du skal matche fliser som Mah-Jong. Etter hvert som tiden har gått, har puslespill utviklet seg til å omfatte altoppslukende historiedrevne spill med kompliserte problemer som må løses før man når neste nivå.

Spill den beste online Puslespill gratis på CrazyGames, ingen nedlasting eller installasjon kreves. 🎮 Spill Emoji Puzzle! og mye mer akkurat nå!
Vis Mer