Puslespill

Puslespill

Ordspill

Brettspill

Mahjong-Spill

Kortspill

Kamp 3-spill

Det finnes en rekke puslespill for å utfordre dine kognitive evner på CrazyGames. Enten det er hukommelse, mønstergjenkjenning eller logiske ferdigheter, vi har tradisjonelle og moderne puslespill som gjør at du skal bli smartere.

3D-puslespill

Takket være moderne spillutvikling kan puslespill være visuelt oppslukende, med livlige farger, tilfredsstillende animasjoner og 3D-grafikk.

Et innovativt 3D-puslespill er Poly Art 3D . I dette spillet løser du et 3D-puzzle ved å rotere brikkene. Den vakre kunsten og animasjonene gjør at du vil vite hvilket problem du vil løse videre.

Hvis du liker presset og spenningen i rømningsrommene, kan du sjekke House of Secrets 3D og løse mysteriet for å unnslippe. Hvis du vil ha den opplevelsen med den ekstra terroren ved å slippe unna en morder, kan du spille Creepy Granny Skrik , så blir du ikke skuffet. Hvis du liker å rømme, har vi en seksjon dedikert til fluktspill .

Tradisjonelle puslespill

Hva med de klassiske puslespillene som ble nevnt tidligere? Vi har en overflod av dem, noen i tradisjonell form og andre med en ny og unik vri.

Puslespill

Nyt gleden av puslespill uten den synkende frustrasjonen fra manglende brikker. Hvorfor ikke ta en Jigsaw City Trip og utforske verdens mest ikoniske byer? Du kan stille vanskelighetsnivået og løse oppgaver på ikoniske steder som Paris og Tokyo. Se for deg å måtte gjøre det med et fysisk puslespillbrett.

Kortspill

Kort er en klassisk fortid. Kortspill har falt sammen gjennom generasjoner av familier. Nyt det aller beste av dem, med Fase 10 og Uno Online .

Hvis du spiller alene, har vi et bredt utvalg av Solitaire-spill . Du kan velge å spille klassikere som Klondike og Spider Solitaire, inkludert Hot Air Solitaire , som gir litt visuell underholdning mens du spiller.

Verdensspill

Hvis du liker puslespill og kortspill, liker du sannsynligvis ordspill også. Dersom du er glad i ord, kan du velge mellom en rekke tradisjonelle eller nye ordspill. Prøv Text Twist 2 og se hvor mange ord du kan tenke på før tiden går. ut!

Alle puslespill

Uansett hvilket puslespill som passer dine preferanser, finner du det her. De fleste av spillene våre er i HTML5, et plattformat som fungerer i alle moderne nettlesere. Noen spill er også i Flash. Du kan spille disse spillene ved å la Flash kjøre når du blir bedt om det.


Ofte stilte spørsmål

Hva er den mest populære Puslespill?

 1. UNO Online
 2. Mahjong Classic
 3. Laqueus Escape: Chapter IV
 4. Wheely 8
 5. Lines
 6. sandspiel
 7. Color Pixel Art Classic
 8. Laqueus Escape: Chapter I
 9. MonsterLand
 10. Genius Mechanic

Hva er den beste Puslespill å spille på telefoner og nettbrett?

 1. UNO Online
 2. Mahjong Classic
 3. Laqueus Escape: Chapter IV
 4. Wheely 8
 5. Lines

Hva er Puslespill?

Puslespill omfatter spill med fokus på å løse gåter. Mange av disse spillene er logiske, handler om ord og flisematchende spill som Mah-Jong. Etter hvert som tiden har gått, har puslespill utviklet seg til å omfatte altoppslukende historiedrevne spill med kompliserte problemer som må overvinnes før man når neste nivå.


Vi har samlet 968 av de beste gratisspillene på entt puslespill. Disse spillene inkluderer nettleserspill for både din datamaskin og mobilenhet, samt kjørespill-apper for Android og iOS telefoner og nettbrett. Her viser vi deg spillene 1-70, inkludert UNO Online, Mahjong Classic, Laqueus Escape: Chapter IV, og mange andre gratisspill.
Vis Mer