2-Spiller Spill

Utfordre en venn i våre 2-spillerspill! Våre 2-spillerspill inkluderer heftige sportsspill som Basketball Stars og rolige brettspill, i tillegg til alt i mellom.

2-spillerspill online

2-spillerspill er enda mer spennende hvis du blir med på kamper med andre spillere på nett. Du kan konkurrere med vennene dine eller mot andre fra hele verden i episk 2-spiller flerspiller action. Eksempler på disse 2-spillerspillene inkluderer Rooftop Snipers, Master Chess, og 8-ball billiards.

Samarbeidsspill for 2 spillere

Hvis du heller vil holde deg på samme side som vennene dine (klokt valg), er det nok av 2-spillerspill å spille sammen. Fireboy og Watergirl-serien for eksempel, hvor begge spillerne må jobbe sammen for å løse gåter. Du kan også spille sammen i Basketball stars.

Hva kan du forvente av 2-spillerspill?

Denne sjangeren er ekspansiv - spillere og venner kan bryte hverandre til bakken i Wrestle Jump eller spille sammen i Fireboy og Watergirl 5. Dette er noen vanlige typer 2-spillerspill som vi har tilgjengelig:

Det er mange av disse spillene som du kan spille i online og offline flerspiller med venner. Bruk av doble kontroller er den vanligste måten å spille disse titlene på. En spiller kan bruke musen, mens den andre bruker tastaturet.

Bla gjennom hele samlingen

Som du kan se, har CrazyGames et utmerket utvalg av 2-spillerspill tilgjengelig. Med over 200 tilgjengelige titler er det noe for enhver smak. Hvorfor ikke sjekke ut noen av de strålende spillene som er tilgjengelige og ha det gøy med vennene dine?

Hvis du ønsker å spille med mer enn to, sjekk ut vår 3-spiller spill og flerspillerspill.


Ofte stilte spørsmål

Hva er den mest populære 2-Spiller Spill?

 1. Basketball Stars
 2. Crazy Roll 3D
 3. Soccer Legends 2021
 4. Stickman Supreme Duelist 2
 5. 8 Ball Billiards Classic
 6. BasketBros
 7. House of Hazards
 8. Basketball Legends 2020
 9. 12 MiniBattles
 10. Getaway Shootout

Hva er den beste 2-Spiller Spill å spille på telefoner og nettbrett?

 1. 8 Ball Billiards Classic
 2. Master Chess
 3. Basketball Stars
 4. Getaway Shootout
 5. Soccer Legends 2021

Hva er 2-Spiller Spill?

Spill for to spillere lar deg spille med en venn, enten med samarbeid eller mot hverandre. Noen ganger vil dere sitte ved den samme maskinen og bruke forskjellige taster for å kontrollere karakterene. Det er plenty av online flerspiller 2-spillerspill også.


Vi har samlet 242 av de beste gratisspillene på entt 2-spiller spill. Disse spillene inkluderer nettleserspill for både din datamaskin og mobilenhet, samt kjørespill-apper for Android og iOS telefoner og nettbrett. Her viser vi deg spillene 1-70, inkludert Basketball Stars, Crazy Roll 3D, Soccer Legends 2021, og mange andre gratisspill.
Vis Mer