Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

.io Spill

Kjemp mot andre spillere i sanntid med vår komplette liste over .IO-spill. Disse .io-spillene inkluderer klassikere som Slither.io og Agar.io, samt nyere .io-spill som Shell Shockers og Krunker.

Våre .io-spill

Vis ferdighetene dine ved å slå folks høye score og stige til topps på topplistene i spill som Agar.io og Slither.io. Disse nettleserbaserte flerspiller-spillene er unike og uendelig konkurranse i sanntid. Vi oppdaterer listen ukentlig for å sikre at du alltid kan spille de nyeste .io-spillene. Alle disse .io-spillene er opphevet, slik at du kan spille dem hvor som helst.

Historie om .io-spill

Det aller første .io-spillet var Agar.io . Den ble opprettet i 2015 av Matheus Valadares, en brasiliansk programvareutvikler, og utgitt på internettforumet 4chan. Det ble en sensasjon over natten, og samlet mange millioner spillere. Spillet inneholder celler som vokser ved å spise agar eller andre spillere, og som kan deles. Agar.io ble kjøpt av Miniclip noen måneder etter den opprinnelige utgivelsen.

Agar.ios suksess inspirerte andre utviklere til å bygge lignende nettleserbaserte sanntids multiplayer-spill. Steven Howse, en utvikler fra Michigan, USA, ga ut Slither.io i mars 2016. I det spillet går spillerne tilbake til verden av klassiske Snake i en forbedret versjon med flere spillere. Spillerne løper rundt på arenaen og spiser kule glødende kuler for å dyrke slangene sine. Alt som trengs for å dø er en kollisjon med en annen spiller (eller deg selv). Spillet nådde sitt høydepunkt i juli 2016, og tjente i den perioden en inntekt på over 100 000 dollar per dag (ifølge Wall Street Journal).

Diep.io ble utgitt i april 2016 av Matheus Valadares. Spillet har forskjellige stridsvogner som kan jevnes opp ved å ødelegge andre spillere. Spillet ble mottatt generelt positivt (ikke så positivt som Agar.io) og ble en hit.

Disse tre spillene inspirerte nye utviklere til å lage mange flere .io-spill, f.eks. Bonk.io , Wormax. io , Wormate.io , Paper.io 2 , Brutes.io, Spinz.io, og så videre. Det blir fort for mange navn til å huske, og det er derfor vi samlet dem her på CrazyGames!

Selv år etter opprettelsen av de første .io-spillene, fremkaller utviklere fremdeles nye .io-spill. Noen av .io-spillene raser raskt, men noen bygger en varig spillerbase. Eksempler på slike langvarige .io-spill er Shell Shockers, Krunker og Zombs Royale.

Egenskaper til .io-spill

.IO-spill kommer i alle former og farger, men de har noen delte egenskaper:
 • Spillerne vokser ved å spise eller på annen måte drepe andre spillere. Ved å vokse stiger de på topplisten.
 • Spillet foregår på en arena. Denne arenaen kan være i fast størrelse eller krympende (i Battle Royale-spill).
 • Nesten alle spill bruker HTML5-teknologi for å kjøre i enhver moderne nettleser.
 • Spillene er veldig konkurransedrevne og er sanntids multiplayer-spill.

Fortnite-inspirerte .io-spill

Fortnite / PUBG-inspirerte io-spill er også svært morsomt. I denne sjangeren er våre 2 mest populære spill Surviv.io og den fantastiske Zombs Royale . Kjemp til du er den siste spilleren som overlever på en stadig krympende arena! Enten du er tilhenger av strategi, retro, shooters eller plattformspill, har du mye å velge mellom. Så gå tilbake til en enklere tid og ta opp kampen mot andre!

Andre bemerkelsesverdige .io-spill

Det er umulig å diskutere alle .io-spillene våre (det er derfor vi har lagde en liste), men her er noen bemerkelsesverdige spill:

Krunker.io er et førstepersons skytespill .io-spill som først ble utgitt i mai 2018. Det har 3D-grafikk og piksellert grafikk som ligner på i Minecraft.

Shell Shockers er et annet førstepersons-skytespill .io-spill, men denne gangen tar du kontroll over et egg. Spillet er utviklet av Egg and Dairy Ministry of Belarus. Målet ditt er å drepe andre spillere (som også er egg!) ved å bruke en rekke våpen.

Little Big Snake tar det slangebaserte gameplayet fra Slither til et annet nivå. Den er laget av russisk-baserte Neodinamika og har “elskelige, insektsspisende, slangespisende, kosete, små og STORE slanger”. Mange andre Slither-inspirerte spill har økt popularitet, inkludert Wormate og Worms Zone .

Gjør deg klar til å kontrollere et svart hull i Hole.io . Absorber alt som kommer i nærheten av deg, inkludert andre spillere. Tiden er begrenset, så vær rask!

Erobre territorium i Paper.io 2 ved å sirkle rundt områder. Spill med venner, eller med mennesker fra hele verden i dette sanntids multiplayer-spillet!


Ofte stilte spørsmål

Hva er den mest populære .io Spill?

 1. Bloxd.io
 2. EvoWars.io
 3. DEADSHOT.io
 4. Miniblox
 5. Smash Karts
 6. Cubes 2048.io
 7. Shell Shockers
 8. MegamodGames
 9. Escape From Prison Multiplayer
 10. Kirka.io

Hva er den beste .io Spill å spille på telefoner og nettbrett?

 1. Bloxd.io
 2. Cubes 2048.io
 3. Noob Snake 2048
 4. Escape From Prison Multiplayer
 5. EvoWars.io

Hva er noen undervurderte .io Spill?

 1. Bloxd.io
 2. Smash Karts
 3. Shell Shockers
 4. Taming.io
 5. Snake.io
 6. Agar.io
 7. Paper.io 2
 8. Diep.io
 9. Krunker
 10. Zombs Royale (ZombsRoyale.io)
 11. LOLBeans io
 12. 1v1.LOL

Hva er .io Spill?

Io-spill er en serie sanntids flerspiller-spill hvor navnet ender i domeneforlengelsen "io". .Io-toppnivådomenet (ccTLD) er opprinnelig landskoden fra det britiske territoriet i Indiahavet, men ble popularisert for spill av noen av de første hitsene i .io-spillsjangeren. Spillene er rolige flerspillerspill som involverer sanntidskamper mellom spillere på en arena. Spillerne tjener poeng ved å drepe andre spillere. Toppspillerne er oppført på topplisten. De originale .IO-spillene er Agar.io og Slither.io.

Spill den beste online .io Spill gratis på CrazyGames, ingen nedlasting eller installasjon kreves. 🎮 Spill Bloxd.io og mye mer akkurat nå!
Vis Mer