Fotballspill

Klarer du å bli en fotballegende og score mål som Messi og Ronaldo? Ta sjansen med vår samling av gratis online fotballspill!

Fotballspill har eksistert så lenge at de kom før den første spillkonsollen. Da tidlige konsoller kom ut, begynte vi å se spill som Fifa og Football Manager, som nå er store spillfranchiser.

Nå kan du spille en rekke fotballspill i nettleseren din, gratis. Sett deg inn i disse spillene fra datamaskinen eller mobilenheten din.

Spill i den nyeste ligaen

Fotballspill utgis ofte årlig fordi ting endres ofte i den virkelige sportsverdenen. Soccer Legends 2021 er et nytt spill i Soccer Legends-serien som du kan spille alene eller med venner! Du kan også spille i Euro Cup i Soccer Skills: Euro Cup 2021.

Ta straffespark

Ønsker å ta straffespark? Det er en rekke spill som lar deg ta straffespark eller spille som keeper. Bli med på ligaen og jobb deg oppover i Penalty Superstar eller ta skudd i det populære Penalty Shooters 2.

Spill i verdenscupen

Hvis du bare vil spille fotball mot noen av de største lagene i verden, med full kontroll over spillerne, sjekk ut Soccer Masters: Euro 2020 og Show Cup 2019. Disse spillene lar deg kontrollere favorittlandslagene dine og ta dem hele veien til seier!

Etter at du har erobret verdensfotballen, kan det være lurt å trekke deg fra banen og gå inn i ledelsen. Sjekk ut fotball management spill som Club Manager 2019.

Populære fotballspill

I spillverdenen er alt mulig. Noen av de mest kjente fotballspillene er de som revitaliserte sjangeren, som Rocket League. Det mest populære spillet i denne delen er SocCar, et spill hvor du kontrollerer ballen med en radiostyrt bil, omtrent som Rocket League.

Fotball er en så populær sport at den har produsert hundrevis av spill for både fans og spillere. Du kan spille i lag mot andre spillere rundt om i verden, ta straffespark, gjenoppleve verdensmesterskapet og spille som et dyr fra dyrehagen. Du kan til og med spille fotball som en superhelt, noe som kanskje ikke er mulig i den virkelige verden.


Ofte stilte spørsmål

Hva er den mest populære Fotballspill?

 1. Soccer Legends 2021
 2. Soccer Skills: Euro Cup 2021
 3. SocCar
 4. Flip Goal
 5. Kopanito All-Stars Soccer
 6. Penalty Kick Wiz
 7. Penalty Shootout: Multi League
 8. Soccer Masters: Euro 2020
 9. Penalty Shooters 2
 10. Idle Soccer Manager

Hva er den beste Fotballspill å spille på telefoner og nettbrett?

 1. Soccer Legends 2021
 2. Soccer Skills: Euro Cup 2021
 3. Penalty Shooters 2
 4. Bad Soccer Manager
 5. Cristiano Ronaldo: Kick 'n' Run

Hva er Fotballspill?

Fotballspill setter deg på banen for å spille med proffene. Kontroller en eller flere spillere, sky og score! Om du liker en god, gammeldags fotballkamp, eller foretrekker fotballspill med en unik tvist, har vi plenty av fotballspill som du kan drible deg gjennom.


Vi har samlet 106 av de beste gratisspillene på entt fotballspill. Disse spillene inkluderer nettleserspill for både din datamaskin og mobilenhet, samt kjørespill-apper for Android og iOS telefoner og nettbrett. Her viser vi deg spillene 1-70, inkludert Soccer Legends 2021, Soccer Skills: Euro Cup 2021, SocCar, og mange andre gratisspill.
Vis Mer