Logo CrazyGames

Flash-spill

Utforsk en rekke emulerte online flash-spill fra de gylne tidene med nettleser-spilling. Disse flash-spillene er emulert med Ruffle, så du trenger ikke Flash for å spille dem.

Populære tags

Hva skjedde med Flash-spill?

31. desember 2020 sluttet Adobe å støtte Flash Player. Fra 12. januar 2021 blokkerte de alt innhold fra å kjøre i Flash Player. Det er forskjellige årsaker til Flashs død. Sikkerhetshull, lave hastigheter og ikke å være optimalisert for mobil er bare noen årsakene. Det var også nye teknologier som overgikk Flash før dens bortgang, for eksempel HTML5.

Som et resultat bestemte Google at de til slutt ville slutte å indeksere Flash-innhold. Med tidevannet veldig vendt mot dem, bestemte Adobe at det var på tide å legge Flash til hvile.

Hvordan kan jeg spille Flash-spill?

Takket være emuleringsprogramvarer som Ruffle, kan du fortsatt nyte mange av dine favoritter blant Flash-spill på CrazyGames. Det er også en god jobb, siden mange Flash-titler anses som uerstattelige edelstener. Ruffle er et program som fungerer på siden vår, så du trenger ikke å laste ned noe for å spille spillene.

Noen utviklere har siden den gang oppdatert spillene sine ved hjelp av moderne teknologi som HTML5 og WebGL, slik at du kan bla gjennom våre HTML5-spill og spille de uten emulering.

Klassiske Flash-spill

Mange Flash-spill ble utgitt helt tilbake på begynnelsen av 2000-tallet gjennom kreative samfunn som Newgrounds. Disse ikoniske nettspillene fungerte som en tidlig forløper til den nå blomstrende mobilspillindustrien, og mange av dem er fortsatt populære i dag. Sjekk ut disse spillene hvis du er ute etter noe nostalgisk moro:

Som alltid kan du bla gjennom hele Flash-spillsamlingen vår ovenfor for flere legendariske titler.

Hva er Flash-spill?

Flash-spill var spill som kunne spilles med Flash Player teknologi, som nå ikke lenger brukes. Du kan likevel, takket være Ruffle, spille mange av disse flash-spillene i nettleseren dine ved bruk av emulering!


Vi har samlet 673 av de beste gratisspillene på entt flash-spill. Disse spillene inkluderer nettleserspill for både din datamaskin og mobilenhet, samt kjørespill-apper for Android og iOS telefoner og nettbrett. Her viser vi deg spillene 1-70, inkludert Infiltrating the Airship, Stick War, Papa's Pizzeria, og mange andre gratisspill.
Vis Mer