Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Flash-spill

Utforsk en rekke emulerte online flash-spill fra de gylne tidene med nettleser-spilling. Disse flash-spillene er emulert med Ruffle, så du trenger ikke Flash for å spille dem.

Hva skjedde med Flash-spill?

31. desember 2020 sluttet Adobe å støtte Flash Player. Fra 12. januar 2021 blokkerte de alt innhold fra å kjøre i Flash Player. Det er forskjellige årsaker til Flashs død. Sikkerhetshull, lave hastigheter og ikke å være optimalisert for mobil er bare noen årsakene. Det var også nye teknologier som overgikk Flash før dens bortgang, for eksempel HTML5.

Som et resultat bestemte Google at de til slutt ville slutte å indeksere Flash-innhold. Med tidevannet veldig vendt mot dem, bestemte Adobe at det var på tide å legge Flash til hvile.

Hvordan kan jeg spille Flash-spill?

Takket være emuleringsprogramvarer som Ruffle, kan du fortsatt nyte mange av dine favoritter blant Flash-spill på CrazyGames. Det er også en god jobb, siden mange Flash-titler anses som uerstattelige edelstener. Ruffle er et program som fungerer på siden vår, så du trenger ikke å laste ned noe for å spille spillene.

Noen utviklere har siden den gang oppdatert spillene sine ved hjelp av moderne teknologi som HTML5 og WebGL, slik at du kan bla gjennom våre HTML5-spill og spille de uten emulering.

Klassiske Flash-spill

Mange Flash-spill ble utgitt helt tilbake på begynnelsen av 2000-tallet gjennom kreative samfunn som Newgrounds. Disse ikoniske nettspillene fungerte som en tidlig forløper til den nå blomstrende mobilspillindustrien, og mange av dem er fortsatt populære i dag. Sjekk ut disse spillene hvis du er ute etter noe nostalgisk moro:

Som alltid kan du bla gjennom hele Flash-spillsamlingen vår ovenfor for flere legendariske titler.


Ofte stilte spørsmål

Hva er den mest populære Flash-spill?

 1. Papa's Scooperia
 2. Papa's Freezeria
 3. Kingdom Rush
 4. Swords & Souls
 5. Papa's Pancakeria
 6. Papa's Sushiria
 7. Papa's Pastaria
 8. Jacksmith
 9. Motherload
 10. World's Hardest Game

Hva er den beste Flash-spill å spille på telefoner og nettbrett?

 1. Blooming Gardens
 2. War Mahjong
 3. The Waitress
 4. Mahjong Titans
 5. Bubble Spinner

Hva er noen undervurderte Flash-spill?

 1. Jacksmith
 2. The Impossible Quiz
 3. Mahjongg
 4. Frogger
 5. Word Scramble
 6. Happy Wheels

Hva er Flash-spill?

Flash-spill var spill som kunne spilles med Flash Player teknologi, som nå ikke lenger brukes. Du kan likevel, takket være Ruffle, spille mange av disse flash-spillene i nettleseren dine ved bruk av emulering!


Spill den beste online Flash-spill gratis på CrazyGames, ingen nedlasting eller installasjon kreves. 🎮 Spill Papa's Scooperia og mye mer akkurat nå!
Vis Mer