Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Age Of War

Vurdering:
9.4
(140,477 stemmer)
Løslatt:
mars 2018
Teknologi:
Flash (emulated)
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassifisering:
Wiki-sider:

Age of War er et episk baseforsvar strategispill hvor du kjemper en kontinuerlig krig. Fortsett å lage enheter for å beskytte basen din og ødelegge fienden. Når du tjener nok XP, vil sivilisasjonen din utvikle seg gjennom tidene, og tilby nye teknologier å bruke i kamp.

Kamp gjennom tidene

Du starter i enkle tider. Tider med hulemenn med balltre og steinkatapulter. Hver tidsalder bringer med seg helt nye enheter og våpen, fra hulebeboere som rir på dinosaurer til fremtidens futuristiske svevende stridsvogner.

For å holde deg i spillet må du lage nok enheter og tårn til å holde tilbake trykket fra motstanderen din, samtidig som du utvikler nok kraft til å nå basen deres. For å forsvare hovedkvarteret ditt kan du sette opp tårn og utvikle flere steder for mer defensive våpen.

Du har også et spesielt angrep. Artilleriangrep og guder som regner med steiner, for å nevne to. Spesielle angrep brukes ideelt når du er i trøbbel og det er mange fiendtlige enheter som rykker mot deg.

Fem aldre

Det er fem utviklingsstadier i Age of War. Du kan avansere til en ny tidsalder når du har tjent nok XP fra å drepe fiendens tropper! De fem aldre er:

  • Steinalder
  • Slottstid
  • Renessansetid
  • Moderne tid
  • Fremtid

The Age of War Legacy

Age of War ble opprinnelig utgitt som en Flash spill av Louissi i 2007. Det var et av de første baseforsvarsspillene og bidro til å popularisere sjangeren. Spillet har absolutt bestått tidens tann; det er fortsatt enormt populært i dag. Nå for tiden kan du spille Age of War i HTML5 gratis!

Flere spill som dette

Baseforsvarsspill var en favoritt i de tidlige dagene av nettspill. Bla gjennom våre forsvarsspill-samling for mer. Du vil kanskje like Storm the House 3, et lignende spill hvor du forsvarer huset ditt mot en hær av strekmenn.

Utgivelsesdato

oktober 2007, oppdatert 2017

Utvikler

Age of War er et spill av Louissi.

Kontroller

Venstreklikk for å utplassere en enhet.

Ofte stilte spørsmål

Trenger jeg Flash for å spille Age of War?

Dette er en HTML5-versjon, så Flash er ikke nødvendig for å spille.

Kan jeg spille Age of War på mobil?

Ja, du kan spille Age of War på mobilenheten din på CrazyGames.

Kan jeg laste ned Age of War?

Du kan legge til Age of War som en app på mobile eller stasjonære enheter, som alle våre andre spill.

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse