Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Bowman

Vurdering:
8.4
(8,271 stemmer)
Teknologi:
Flash (emulated)
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassifisering:

Bowman er et bueskytingsspill hvor du og en motstander skyter på hverandre. Du vinner når du har truffet motstanderen dødelig. Det kan ta noen få piler. Bowman kan spilles mot datamaskinen eller via lokal flerspiller.

Hvordan spille Bowman

For å treffe motstanderen din må du nøye vurdere pilens bane. Juster skytevinkelen og kraften som brukes på prosjektilet for å finne sweet spot. Du har ubegrenset med piler, men sørg for at du får dem før de får deg!

Innstillinger

I standardmodus tar eliminering to skudd gjennom hjertet. Du kan justere vitalitetsnivået i innstillingene for å styrke eller svekke spillerne. Det er også noen andre innstillinger som gjør spillet mer (eller mindre) utfordrende.

Spillmoduser

Bowman kan spilles alene eller i flere. I singleplayer-modus spiller du mot en datamaskin. I flerspiller kan du ha bueskytterkamper med en venn eller skyte på deg selv.

Hvis du trenger å finjustere siktet ditt, kan du gå til øvingsmodus og skyte på målet til du er klar.

Lignende spill

Bueskyting er en effektiv måte å ta ned fiender på avstand. Enten du vil gjenoppleve gullalderen med pilskyting av fiendene dine eller bare øve på å skyte, kan du finne flere bueskytingsspill her. De mest populære bueskytingsspillene er:

Utgivelsesdato

Bowman ble populært i 2004.

Plattform

Nettleser.

Annonse

Flere spill i denne kategorien

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse