Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Cursed Treasure

Vurdering:
8.8
(8,023 stemmer)
Utvikler:
IriySoft
Løslatt:
juni 2019
Sist oppdatert:
mars 2024
Teknologi:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassifisering:
Wiki-sider:

Cursed Treasure-spill - en episk tårnforsvar! Dette er den første episoden av Cursed Treasure. Plasser tårn strategisk og ikke la plyndrere stjele juvelene dine! Hovedmålet med spillet er å bygge tårn og holde juvelene dine trygge fra de invaderende hærene. Dette er et vanedannende tårnforsvarspill som har et stort utvalg av gode helter og tårntyper.

Med over 15 forskjellige nivåer å spille, har spillet stor spilleglede. Moderne nettlesere kan enkelt støtte dette spillet, og det kjører jevnt. For å fullføre et nivå må du overleve med minst en juvel - dette kan høres enkelt ut, men du må plassere tårnene dine nøye for å beseire de invaderende hærene.

Noen tårn kan bare plasseres på visse typer land. Ta hensyn til dette når du plasserer forsvaret ditt. I tillegg gjør forskjellige tårn forskjellig skade på fiendtlige enheter. Drapskjeletter, onde orker og demoner er noen av fiendene du vil møte.

Du kan også øke hastigheten på fiendebølgene mens du spiller hvis du føler deg trygg. Noen spillere foretrekker å plassere forsvarsverkene sine tidlig for å forhindre at fiendene noen gang kommer nær. Andre foretrekker en blanding av forsvarstaktikker og bruker et forsvarstårn helt på slutten.

Spill Cursed Treasure-spillet i dag!

Dette er virkelig et morsomt og klassisk tårnforsvarsspill. Det har alt - flott strategi, retrografikk og et godt utvalg av tårn og fiender.

Utgivelsesdato

Spillet ble opprinnelig utgitt i mai 2010 som et Flash-spill. HTML5-utgaven har vært tilgjengelig siden juni 2019.

Også kjent som

Cursed Treasure: Don't Touch My Gems!

Utvikler

Spillet er utviklet av IriySoft.

Plattform

Nettleser (desktop og mobil)

Sist oppdatert

Mar 15, 2024

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse