Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Eggy Car

Vurdering:
8.4
(5,668 stemmer)
Utvikler:
Beedo Games
Løslatt:
juli 2022
Sist oppdatert:
juli 2023
Teknologi:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassifisering:

Eggy Car er et uformelt spill der du kjører en bil som inneholder et løst egg over kuperte veier. Når egget faller ut av kjøretøyet ditt, knuser det seg og spillet er over. RIP! Samle power-ups for å hjelpe deg å komme videre. Lykke til og god fart, eggesoldat.

Hvordan spille Eggy Car

En prøve på dårlig sikkerhet

Eggy Car fremhever viktigheten av å sette på eggbelter under reisen. Dessverre er Eggy Car en dårlig designet bil som ikke oppfyller helse- og sikkerhetsstandarder.

Bruk kontrollene forsiktig

Foruten å være usikker, har denne bilen en veldig følsom gass og revers. Bruk gassen forsiktig og kjør over bumpene uten at humpty dumpty faller ut av kjøretøyet og sprekker på veien.

Slå din høyeste poengsum

Når den uunngåelige eggedråpen skjer, får du en poengsum basert på hvor langt du har klart å komme før det følende egget går til grunne. Fortsett å spille for å prøve å slå din tidligere rekord!

Plukk opp mynter og premier

Du vil legge merke til mynter og power-ups etterhvert som du kommer lenger inn i spillet. Samle power-ups for å hjelpe deg å komme så langt som mulig uten å ødelegge lasten. Du kan bruke myntene til å kjøpe nye kjøretøy med unike design som kan hjelpe deg å komme lengre enn før.

Flere egg!

Celebrer påske på tradisjonelt vis med å spille Eggy Car i dag! Du kan spille dette spillet gratis på desktop og mobile enheter her på CrazyGames. Sjekk ut vår samling av billeker, eller se etter andre egg-inspirerte spill som Bouncy Egg.

Funksjoner

  • Hold egget i bilen
  • Kjør over åser og langt avsted
  • Plukk opp mynter for å kjøpe nye biler
  • Celebrer påsken i dette utfordrende spillet

Utgivelsesdato

Februar 2019

Utvikler

Beedo Games lagde Eggy Car.

Plattform

Nettleser

Sist oppdatert

Jul 20, 2023

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse