Logo CrazyGames

Frogger

Vurdering:
8.7
(606 stemmer)
Løslatt:
desember 2010
Plattform:
Browser (desktop-only)
Klassifisering:

Frogger er et klassisk arkadespill hvor du styrer en frosk over farlige veier og elver for å nå den andre siden. Rinse and repeat. Denne nyere versjonen har oppdatert grafikk, men er stort sett den samme som den opprinnelige Frogger.

Slik spiller du Frogger

Konseptet i Frogger er enkelt - få frosken din fra A til B. Men det er en utfordring å utføre. Beveg frosken din ved hjelp av piltastene, og vær forsiktig - unngå bevegelige kjøretøy. På elven må du hoppe over stokkene for å få frosken din til "froskehjemmet". Det er fem av disse hjemmene, så du må gjenta dette fire ganger til. Deretter går du videre til neste nivå.

Hvert nivå øker vanskelighetsgraden ytterligere. Forvent krokodiller, slanger, raskere kjøretøy og hurtigflytende elver etter hvert som du kommer lenger inn i spillet. Dette er en utfordring for en frosk med bare tre liv.

Spilletips

Alt i Frogger beveger seg forutsigbart. Kjøretøyene beveger seg i takt, og stokkene har faste hastigheter og rekkefølger som kan utnyttes av en smart spiller. Det samme gjelder de irriterende slangene og krokodillene. Få en følelse for timingen, finpusse refleksene dine, og spill ofte for å mestre dette spillet.

Om Frogger

Det originale Frogger trenger liten introduksjon. Det var et enormt vellykket spill da det ble lansert i 1981. Siden den gang har det vært utallige nyinnspillinger for å modernisere det visuelle og spillingen.

Du kan imidlertid ikke slå den enkle sjarmen til den originale Frogger. Det er et spill som overskrider grenser. Denne versjonen av Frogger opprettholder alt som gjør det originale spillet flott, samtidig som den forbedrer den visuelle troskapen for moderne skjermer.

Flere arkadespill

Du elsker originalene. Arkadespill er din greie. Derfor har vi arkadespill og klassiske spill. Det er forskjellige klassiske og moderne titler der for å tilfredsstille retrogamere. Noen av disse klassiske spillene inkluderer Atari Breakout og Pac-Man.

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse