Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Jacksmith

Vurdering:
9.2
(26,315 stemmer)
Løslatt:
mai 2021
Teknologi:
Flash (emulated)
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassifisering:
Wiki-sider:

Jacksmith er et håndverksspill der du smir våpen til soldatene og blir med dem ut på slagmarken for å drepe monstre. Bygg de perfekte våpnene for å hjelpe soldatene i kamp og gi dem størst mulig sjanse til å lykkes!

Slik spiller du

Lag sverd for kamp

Jacksmith ligner på andre Flipline-spill, for eksempel Papa's Cheeseria, men her smir du våpen til krig i stedet for å lage smørbrød! Begynn med å forme smeltet kobber til sverd. Hamre de formene og gi våpenet et håndtak laget for en kriger.

Test våpnene på slagmarken

Etter hver dag på smia går dine soldater mot forskjellige monstre og fiender med de våpnene du har laget. Mens det pågår plyndring, som du kan sikre deg. Disse gjenstandene er vanligvis edelstener som du kan bruke til å kjøpe andre ting i butikken, og det kan også være verdifulle metaller som du kan bruke til å lage nye våpen. Forbedrede våpen gir bedre resultater i kamp, noe som gir mer plyndring du kan bruke til å oppgradere våpensmed-verkstedet ditt.

Lås opp flere våpen ettersom du utvikler deg

Lås opp nye våpen etter hvert som du utvikler deg. Hver ny gjenstand må lages nøye og oppfylle spesifikasjonene, enten det er buer, økser, sverd eller kanoner. Disse modige krigerne vil trenge kraftigere våpen etter hvert som dagene går. Ved bruk av metaller av høyere kvalitet får du mer robuste våpen.

Kjøp oppgraderinger fra Ganders

Besøk en aldri så liten krigersk butikk hos en stilig strutsefyr ved navn Ganders, der du kan kjøpe ulike oppgraderinger for metallene du lager med edelstenene dine. Det er et flott sted å bruke litt penger etter en lang dag med å hugge og spidde beist! Du vil finne ulike håndtak og andre gjenstander som gjør deg den beste brukeren av våpnene.

Flere spill som dette

Når du har mestret Jacksmith, kan du ta en titt på noen av de andre kule håndverksspillene våre ! Populære spill i denne kategorien er blant annet Grindcraft og Mr Mine. Du vil kanskje også like Papas spill, en rekke morsomme matlagings-titler fra Flipline.

Funksjoner

  • Lag forskjellige våpen i smia.
  • Form, hamre og lage dem til topp kvalitet for størst mulig flaks.
  • Se hvor godt våpnene dine presterer i kamp basert på dine ferdigheter
  • Fang byttet under kampene som hjelper deg med å bygge de beste våpnene.
  • Kjøp diverse tilbehør og gjenstander for å dekke behovene dine.

Utvikler

Jacksmith er utviklet av Flipline Studios.

Utgivelse

Spillet ble utgitt i 2012 som et Flash-nettleserspill.

Plattform

Nettleser (stasjonær og mobil)

Spillvideo

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse