Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Mini Royale: Nations

Vurdering:
9.0
(272,124 stemmer)
Utvikler:
Faraway
Løslatt:
november 2021
Sist oppdatert:
oktober 2023
Teknologi:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop-only)
Wiki-sider:

Mini Royale: Nations er et gratis nettleserbasert FPS- og sosialt strategispill. Kjernen i skytespillet er lagt på et landkontrollorientert, sosialt strategispill med stor vekt på klaner, allianser og sosiale mekanismer.

Trenger du hjelp? Send en e-post til [email protected]

Bli med på vår Discord-server: https://discord.gg/faraway

Slik spiller du

Spillmoduser

Mini Royale: Nations har 3 spillmoduser: Team Deathmatch, Capture the Flag og Free For All. Bli med i kamper på 2-3 minutter med 9 andre spillere for å score XP og stige i nivå, fullføre oppdrag og tjene Battle Pass-poeng for å låse opp helteskinn og våpenskinn. Spillerne kan spille på offentlige servere eller i private rom. Vil du spille med en venn? Opprett en gruppe for å spille med opptil 2 andre spillere på samme lag.

Battle Pass

Mini Royale har en ny Battle Pass hver sesong. Spillerne kan tjene Battle Pass-poeng ved å spille kamper, fullføre oppdrag og vinne klankriger. Å tjene Battle Pass-poeng låser opp Battle Pass-nivåer og premier som orber, $BUTTER og skinn. Battle Pass-poeng deles også ut som premier for fellesskapsevents arrangert i vår Discord-server!

Premiumskinn og plyndringsskinn

Det finnes 2 typer skinn i Mini Royale: Premiumskinn og plyndringsskinn. Plyndringsskinn kan tjenes fra Battle Pass, oppdrag og klankriger. Premiumskinn kan være enten luftsluppet til spillere eller opprettet via Bytte i laboratoriet. Å eie Premiumskinn låser opp den premium Battle Pass-en og gir betydelige fordeler for Battle Pass-en.

Mini Royale er et spill med åpen økonomi, slik at spillerne kan kjøpe og selge skinn fritt. Du kan sjekke ut de nyeste samlingene og skaffe noen skinn her.

Oppdrag

Mini Royale har daglige, sesongmessige, spesielle og brutale oppdrag. Å fullføre disse oppdragene låser opp plyndringsskinn.

Klankriger

Klaner er livsnerven i Mini Royale: Nations. Hver uke er det en ny klankrig der klansmedlemmer må samarbeide og koordinere gjennom spesielle oppdrag for å plassere seg på Kunngjøringslisten for Klankriger. Gjennom klankriger kan klaner tjene fantastiske premier som Battle Pass-poeng, orber, $BUTTER og plyndringspremier som helteskinn og våpenskinn.

Bytte

I laboratoriet kan skinn smeltes sammen for å låse opp helter og våpen med høy sjeldenhet. Både Premiumskinn og plyndringsskinn kan låses opp via Bytte. Bytteoppskrifter blir sluppet i bølger og inkluderer gjenstander i alle sjeldenhetstier: usettede, sjeldne, episke og legendariske.

Lignende spill

Hvis du vil ha flere flerspiller-skytespill, kan du sjekke ut Shell Shockers eller Krunker.io.

Bli med i fellesskapet vårt

Mini Royale: Nations utvikles i samarbeid med spillerne. Vi jobber tett med fellesskapet vårt for å levere viktige oppdateringer og forbedringer som DU ønsker å se. Bli med på vår Discord-server for å se oppdateringsnotater, chatte med utviklerteamet vårt, lytte til ukentlige oppdateringsmøter, spille spill med moderatorene våre, delta i konkurranser og utdelinger, bli betatester og bli kjent med andre spillere akkurat som deg.

Åh, og du kan følge oss på Twitter også!

Utgivelsesdato

Oppdatert oktober 2021 til Mini Royale: Nations

Utvikler

Mini Royale: Nations er utviklet av Faraway.

Plattform

Nettleser

Sist oppdatert

Oct 06, 2023

Kontroller

  • WASD = bevegelse
  • Mus = sikte
  • Venstreklikk = skyt
  • Høyreklikk = fokus
  • Mellomromstasten = hopp
  • Alle kontrollene er justerbare fra innstillingsmenyen

Spillvideo

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse