Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

flerspillerspill

Konkurrere og samarbeid med spillere fra hele verden i vår store samling av flerspillerspill.

Online flerspillerspill

Flerspillerspill er ideelle hvis du ønsker å kjempe mot verden i morsomme nettkamper og åpne 3D-verdener. Les videre for noen toppanbefalinger hvis du er usikker på hvilket spill du vil spille neste gang.

Flerspiller IO-spill

De mest populære flerspillerspillene har en åpen arena og sanntidskamper med andre spillere. Mange av disse arenakampspillene kalles .io-spill og er alltid tilgjengelige for å spille i nettleseren din – ingen nedlasting nødvendig.

Et populært .io-spill for øyeblikket er Betrayal.io, et nettspill inspirert av Among Us, som forbedrer flere aspekter ved det anerkjente originalspillet.

Slither.io og EvoWorld er to andre populære flerspillerspill i denne sjangeren, men det finnes også utrolig mange flere enn vi kan vise her!

Online skytespill

De fleste online skytespillene er FPS (førstepersonsskytespill) spill. Dette er noen av de mest populære flerspillerspillene og har vært det siden fremveksten av enormt innflytelsesrike titler som Counter-Strike.

Den gode nyheten er at du kan spille lignende FPS-spill i nettleseren din. Bullet Force og Krunker er to skytespill du kan spille på nettet, og de har aktive fellesskap slik at du alltid vil kunne finne en match å spille mot!

MMO-spill

Massively Multiplayer Online Games (MMO) har mange aktive brukere og ofte veldig lidenskapelige samfunn. De er vanligvis satt i store åpne verdener basert på fantasi og mytologi.

Disse spillene er ikke alltid tilgjengelige for å spille i nettleseren din, men noen er definitivt verdt å laste ned.

Vi anbefaler disse kritikerroste MMO-spillene for den beste opplevelsen som er helt gratis å spille:

Andre flerspillerspill

Ikke alle flerspillerspill er online. Noen innebærer samarbeid mellom to spillere lokalt. Hvis du leter etter denne typen flerspillerspill, sjekk ut vår samling med 2-spillerspill for flere relevante titler.

Det finnes også kjørespill for flere spillere, kampspill og alle andre typer spill du kan tenke deg, bare at de er online med andre mennesker, noe som tilbyr en større utfordring enn AI-motstandere.

Gratis å spille

Alle flerspillerspillene våre er gratis å spille, og de fleste av dem er tilgjengelige for å spille i nettleseren din. Alle våre spill kan spilles helt gratis, men noen tilbyr muligheten til å kjøpe kosmetiske gjenstander og noen ganger andre gjenstander i spillet.


Ofte stilte spørsmål

Hva er den mest populære flerspillerspill?

 1. Bloxd.io
 2. EvoWars.io
 3. DEADSHOT.io
 4. Racing Limits
 5. Miniblox
 6. Smash Karts
 7. Build and Crush
 8. Shell Shockers
 9. BuildNow GG
 10. Ninja Parkour Multiplayer

Hva er den beste flerspillerspill å spille på telefoner og nettbrett?

 1. Bloxd.io
 2. Ludo King
 3. EvoWars.io
 4. Gulper.io
 5. DEADSHOT.io

Hva er noen undervurderte flerspillerspill?

 1. Bloxd.io
 2. Smash Karts
 3. Shell Shockers
 4. Agar.io
 5. Diep.io
 6. Bonk.io
 7. Krunker
 8. Zombs Royale (ZombsRoyale.io)
 9. LOLBeans io
 10. 1v1.LOL

Hva er flerspillerspill?

Flerspillerspill er for to eller flere spillere som konkurrerer og samarbeider. Spillene er som oftest på nett, med muligheten for å spille alene. Mange flerspillerspill innebærer motstandere fra spillere over hele verden, mens andre er enkle, avhengighetsskapende og morsomme spill som er gledelige for folk i alle aldre.


Spill den beste online flerspillerspill gratis på CrazyGames, ingen nedlasting eller installasjon kreves. 🎮 Spill Bloxd.io og mye mer akkurat nå!
Vis Mer