Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Ragdoll Archers

Vurdering:
9.2
(675,445 stemmer)
Utvikler:
Ericetto
Løslatt:
august 2023
Sist oppdatert:
mai 2024
Teknologi:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassifisering:

Ragdoll Archers er et bueskytingsspill med pinnefigurer utstyrt med pil og bue og ragdoll-fysikk. Avfyr piler mot ulike motstandere og tjen poeng for å oppgradere ferdighetene og ammunisjonen din. Spill tospiller-PvP mot en venn eller slå deg sammen med dem for å beseire en rekke fiender!

Slik spiller du

Still opp skuddene dine nøye og avfyr!

Start med enkle piler og grunnleggende statistikk, og du vil møte forskjellige fiender. Noen av disse fiendene er vanskeligere å slå på grunn av rustning, posisjon og andre faktorer. Av og til vil du stå overfor en gigantisk fiende. Dette er som et mini-bossnivå, og du vil få mange hodeskaller for å beseire dem.

Overlev så lenge som mulig

Målet ditt er å overleve så lenge som mulig og tjene så mange hodeskaller som mulig. Den beste måten å overleve lenge på er å treffe eplene. I løpet av spillet vil du se flygende epler. Skyt pilen din gjennom eplene for å gjenopprette helsen, utholdenheten eller begge deler. Slik fungerer eplene:

  • Rødt eple = helse
  • Grønt eple = utholdenhet
  • Gullent eple = helse og utholdenhet

Tilpass ammunisjonen din

Jo mer du spiller spillet, jo flere piler vil du låse opp. Det er best å fortsette å spille og bytte piltyper for å finne ut hvilke som er mer kraftfulle og passer spillestilen din best. Du kan velge alt fra elektriske og giftige piler til ballong- og øksepiler, og du kan øke antall pilspor for å ha flere piler samtidig.

Bruk hodeskallene dine til å oppgradere ferdighetene dine

Du tjener hodeskaller ved å drepe fiender, og dette belønner deg med en viss mengde basert på fiendenes styrke. Du kan oppgradere helsen, utholdenheten, skaden og mer ved å bruke hodeskallene.

Flere spill som dette

Ragdoll Archers er ett av mange spill med ragdoll-fysikk. Disse spillene er ofte morsomme å spille på grunn av den absurde fysikken i spillet. Noen andre populære valg inkluderer Basket Random og Drunken Duel 2.

Funksjoner

  • Ta kreativt knekken på fienden med et utvalg av piler
  • Kjemp mot ulike bosser og utfordrende motstandere
  • Tjen hodeskaller for å oppgradere ferdighetene dine
  • Spill samarbeidende eller PvP med to spillere

Utgivelsesdato

Mai 2023

Utvikler

Dette spillet er utviklet av Ericetto.

Plattform

Nettleser (datamaskin og mobil)

Sist oppdatert

May 29, 2024

Spillvideo

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse