Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Slice Master

Vurdering:
8.0
(64,802 stemmer)
Utvikler:
PlayCalm
Løslatt:
april 2024
Teknologi:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassifisering:

Slice Master er et avslappet enpersonsspill hvor målet er å skjære opp alt i sikte, vel, nesten alt. Dette en-knapps spillet drives av presisjon, timing og dømmekraft for å oppnå en høy poengsum. Flygende kniver er vanligvis ikke bra, men i dette spillet er de den eneste måten å komme seg videre til nye kniver og utseende.

Hvordan spille Slice Master

Slice Master er et en-knapps spill som kontrolleres med mellomromstasten på tastaturet eller venstreklikk på musen din. All kontroll ligger i denne enkle bevegelsen. Spillet har ASMR-kvalitet, og den konsekvente skjæringen er merkelig beroligende å høre på.

Målet er enkelt: skjær i alt du ser: frukt, former, vegger, møbler og mer. Du kan skjære i de fleste ting, men ikke legg til den hvite veggen på mållisten din - den er bare et sted holder for kniven din.

Underveis vil du få mulighet til å handle ved å bruke myntene du samler opp for å kjøpe gjenstander som skarpere kniver, sverd, kølle og mer.

Tips

  1. Hold deg unna de rosa stikkende metallformene. De er for sterke for kniven din og sender deg rett tilbake til begynnelsen av runden.
  2. Treff riktig tallmål ved slutten av hvert nivå for å multiplisere poengene dine med måltallet og øke poengsummen din.

Utgivelsesdato

April 2024

Plattform

Nettleser (PC og mobil)

Flere spill som dette

Hvis avslappede spill er din stil, finner du mange av dem i vår kategori for avslappede spill. Prøv en klassiker som Bubble Shooter Classic eller en tankevekkende ordlek som Text Twist, og hvis du virkelig vil være eventyrlysten, prøv å overliste Google i Google Feud. Lett underholdning og en tøff utfordring gir den perfekte pausen.

Spillvideo

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse