Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Spider Solitaire 2 Suits

Vurdering:
7.7
(1,969 stemmer)
Løslatt:
januar 2020
Teknologi:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassifisering:
Wiki-sider:

Spider Solitaire 2 Suits er et utfordrende kabalspill begrenset til to farger og to kortstokker. Flytt kortene rundt i tableauet slik at de er i rekkefølge etter farge og nummer. Ta flere kort fra bunken hvis du står fast. Se om du kan vinne dette utfordrende spillet!

Slik spiller du

Grunnleggende regler for kabal

Reglene for kabal er enkle, men det kan være et vanskelig spill å mestre. Målet er å fjerne alle kortene fra spilleområdet ved å plassere dem i nummerrekkefølge etter farge.

Flytt de synlige kortene rundt for å danne en komplett rekkefølge fra Konge til Ess. Kortene må plasseres i samme farge, i numerisk rekkefølge. Hvis du ikke kan flytte et kort, må du klikke på bunken med kort som ligger med billedsiden ned for å trekke et nytt kort til hver rad. Hvis du står fast, kan du alltid bruke tilbakestillingsknappen for å begynne på nytt! Kan du mestre Spider Solitaire 2 Suits?

Regler for Spider Solitaire

Ved siden av vanlig kabal er Spider Solitaire mer utfordrende. Det bruker to kortstokker og har 10 rader. Å spille med bare to farger gjør det enda vanskeligere. Bortsett fra disse begrensningene er reglene de samme som i vanlig kabal. Du må stable kort av samme farge i synkende rekkefølge på tableauet. Du vinner spillet når alle kortene er i riktig rekkefølge.

Om dette spillet

Dette enkle Spider Solitaire 2 Suits-spillet har et rent og retro grensesnitt. Det er ingen hint, så du bør ha erfaring med å spille Spider Solitaire før du prøver dette. Du kan imidlertid angre trekkene dine eller tilbakestille spillet helt hvis du blir sittende fast.

Flere spill som dette

Hvis du er nybegynner i kabal, kan det være lurt å prøve en enklere variant av spillet først. Klondike Solitaire er det mest populære kabalspillet og inneholder hint, noe som gjør det mye enklere. Du kan også se gjennom resten av kortspillene våre og prøve mer kortspillmoro som for eksempel Uno Online.

Plattform

Nettleser (datamaskin og mobil)

Spillvideo

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse