Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Table Tennis World Tour

Vurdering:
7.3
(239,516 stemmer)
Utvikler:
Famobi
Løslatt:
september 2022
Sist oppdatert:
september 2023
Teknologi:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassifisering:

Table Tennis World Tour er et spennende sportsspill hvor du spiller bordtennis mot ulike motstandere. Velg nasjon og delta i den globale konkurransen for å bli verdensmester i bordtennis!

Slik spiller du

Sveip og skyt

Alt du trenger å gjøre er å dra musen for å bevege racketen mot ballen. Måten du svinger racketen på påvirker ballens retning. Du kan flytte racketen nærmere eller lenger vekk for et bedre timet slag. Prøv å overraske motstanderen med et godt vinklet slag for å bygge opp poengene.

Kampen er over når det første laget når en poengsum på 11. Hold presset oppe på motstanderen din for å komme dit før de gjør det! Hver turnering du spiller består av seks kamper med spillere fra hele verden. Du kan gå videre til neste turnering når du vinner trofeet for det første landet.

Hold fokus

Dine AI-motstandere i Table Tennis World Tour er dynamiske og varierer i vanskelighetsgrad avhengig av hvilket nivå du er på. Denne endrede vanskelighetsgraden betyr at du må tenke raskt for å slå din neste motstander.

Flere spill som dette

Tennis Masters er et annet flott tennisspill du kan sjekke ut hvis du leter etter noe lignende. Hvis du liker å spille sportsspill, er det et bredt utvalg på CrazyGames. Sjekk ut Basket Random og hop inn i noe nytt!

Utvikler

Table Tennis World Tour ble utviklet av Happylander.

Plattform

Nettleser (stasjonær og mobil)

Sist oppdatert

Sep 04, 2023

Spillvideo

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse