Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

The Impossible Quiz

Vurdering:
8.7
(77,560 stemmer)
Løslatt:
januar 2023
Teknologi:
Flash (emulated)
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassifisering:

The Impossible Quiz er et online quizspill som er... nesten umulig. Spørsmålene er alle vanskelige å svare på og krever lateralt tenkning. Det er 110 spørsmål å komme gjennom, og du har bare tre liv, så sørg for at du er klar til å tenke kreativt!

Slik spiller du

Grunnleggende

Det er bare ett riktig svar, så klikk på ett av de fire svarene og håp at du tenker lateralt nok til å få det riktig. Noen av svarene er veldig abstrakte, men du har syv hopp for å passere noen spørsmål. Imidlertid er alle disse hoppene nødvendige for å fullføre spørsmål 110, som er det siste spørsmålet.

The Impossible Quiz handler ikke bare om å svare på absurde spørsmål. Det er også logiske gåter spredt gjennom hele spillet for å få deg til å tenke utenfor boksen.

Svar

Hvis du ikke klarer å finne svar og trenger ekstra hjelp, kan du se vår gjennomgangsvideo nedenfor. Flere av svarene kommer med en tikkende tidsbombe for å øke presset mens du strever med å svare.

Lignende Spill

Se våre quiz-spill for flere utfordrende spørsmål. Hvis du likte The Impossible Quiz, vil du kanskje også bevise at du ikke er en idiot i The Idiot Test, enda en morsom klassiker fra Flashs gullalder.

Utvikler

The Impossible Quiz er laget av Splapp-me-do, et kreativt geni som du kan følge på Twitter.

Utgivelsesdato

The Impossible Quiz ble opprinnelig utgitt i 2007 som et online Flash-spill. Spillet ble deretter utgitt på nytt i HTML5 i 2019.

Plattform

Nettleser (datamaskin og mobil)

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse