Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

BasketBros

Vurdering:
8.9
(182,360 stemmer)
Utvikler:
Blue Wizard Digital
Løslatt:
januar 2020
Teknologi:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassifisering:

BasketBros er et raskt basketballspill med både online- og offline-spill. Velg en basketballspiller, tilpass stilen din og konkurrer i enkeltspiller- og flerspillerkamper. Kast noen syke dunker og vinn spillet for å tjene oppgraderinger og låsbare belønninger.

Slik spiller du BasketBros

Tilpass din Basket Bro

Velg spilleren din og velg hva du vil ha på deg - velg deretter noen farger for å personliggjøre din stil. Det er mange figurer og klær å låse opp etter hvert som du spiller BasketBros.io.

Spill basketballkamper i raskt tempo

Gå rett på banen og inn i handlingen. Du kan spille raske kamper eller delta i turneringer. Kjemp med motspillerne dine for ballen ved å bruke hånd-til-hånd-kamp og få flere poeng enn dem for å vinne kampen og gå videre.

Spill med venner

Velg et brukernavn og dunk på noen tullinger i online-modus! Du kan også spille to spillere på samme PC med en venn du velger.

Øv deg

Øvelse gjør mester! I det minste vil det sørge for at du ikke blir fullstendig overkjørt når du spiller online. Gå til øvingsmodusen for å teste og forbedre basketballferdighetene dine.

Lignende spill

Sjekk ut våre basketballspill for flere kamper med ball på banen. Lignende titler inkluderer Basketball Stars, Basketball Legends og Basket Random.

Utgivelsesdato

Januar 2020

Utvikler

BasketBros eies av samme utvikler som ShellShockers.io, Blue Wizard Digital.

Plattform

Nettleser

Kontroller

  • WASD + G
  • Piltaster + L

Spillvideo

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse