Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Bowling Spill

Sikt deg inn på en strike i ett av disse nye og populære bowlingspillene! Det er klassiske arkade-type spill og online mulitiplayer bowlingspill i denne samlingen.

Bowlinggleden i fingerspissene

Det er noe nostalgisk med å gå bowling. Følelsen av spenning når du tar det første skrittet fremover for å stille opp skuddet ditt, den fjerne lyden av kjegler som klirrer når noen får en strike - eller rett og slett det korte øyeblikket med stille ettertanke når du snører på deg bowlingskoene før kampen. Det er krystallklart – bowling handler om å ha det bra.

Selv om nettbaserte bowlingspill kanskje ikke etterlater et like kraftig avtrykk i minnet ditt, er det noen gode sider. For eksempel er disse bowlingspillene gratis, og du kan spille så mye du vil. Du trenger heller ikke bekymre deg for å sette fingrene fast i hullene, eller slippe en tung ball! Og du kan spille stort sett umiddelbart i singleplayer- og online multiplayer-spill.

De beste bowlingspillene på nett

Så når det er sagt, her er noen utmerkede gratis bowlingspill som du kan dykke ned i umiddelbart:

Bowling Hero Multiplayer - Dette suverene bowlingspillet er et klassisk arkadespill, og du kan spille med opptil 6 andre spillere. Du kan spille online med andre spillere eller spille lokal multiplayer.

Bowlingklubben - Dette fantastiske spillet har mange forskjellige spilleflater og lar spillere delta i en bowling-liga for å teste ferdighetene sine. Grafikken og musikken er fantastisk, og spillet ser generelt fantastisk ut. Dessuten er selve gameplayet strålende. Spill mot motstandere fra hele verden og delta i turneringer på forskjellige bowlingbaner.

Klassisk bowling - I dette retrospillet spiller du med en enkel tilnærming. I noen spill bruker du ganske enkelt musen til å kaste ballen, men i dette spillet må du imidlertid klikke med musen for å stoppe og flytte målere som bestemmer kraften og kurven til ballen. Dette er en forfriskende endring og tester reaksjonene og timingen din.


Ofte stilte spørsmål

Hva er den mest populære Bowling Spill?

 1. 3D Bowling
 2. Classic Bowling
 3. Draw Bridges
 4. Bomb Roll
 5. Pro Bowling 3D
 6. Bowlin' Go FRVR
 7. Fish Bowling
 8. League Bowling
 9. Flash Bowling
 10. The Bowling Club

Hva er den beste Bowling Spill å spille på telefoner og nettbrett?

 1. 3D Bowling
 2. Pro Bowling 3D
 3. Bowlin' Go FRVR
 4. Classic Bowling
 5. Bomb Roll

Hva er Bowling Spill?

Bowlingspill inkluderer 10 bowlingkjegler som hovedsport. I disse spillene må du rulle en bowlingball ned banen og slå ned så mange kjegler som mulig. Det er to renner på sidene. Hvis ballen går i rennen, får du ingen poeng.


Spill den beste online Bowling Spill gratis på CrazyGames, ingen nedlasting eller installasjon kreves. 🎮 Spill 3D Bowling og mye mer akkurat nå!
Vis Mer