Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Skjønnhetsspill

Slipp løs kreativiteten din med vår flotte liste over skjønnhetsspill! Kle ut Disney-prinsesser, lek med søte virtuelle kjæledyr, eller lag din egen kunst.

Denne kategorien har mange forskjellige typer spill, alt relatert til livsstil og skjønnhet. Vi vet alle at ekte skjønnhet kommer fra innsiden. Likevel er det mange som fysisk vil se bra og stilige ut. Derfor har vi samlet de beste dress up-spillene , sminkespill , og motespill , alt på en gang! I tillegg til spill relatert til å se fin ut, har vi også noen sanne livsstilsspill, som for eksempel matlaging og restaurant . Uansett hva du vil, finner du et spill du vil like å spille!

Ta med vannparken til skjermen din med My Dolphin Show . Flytt delfinen din rundt og treff forskjellige mål mens du hopper og vipper deg til berømmelse! Har du evnen til å gjøre publikum fornøyde? Bare en måte å finne ut av! Er du fan av Frozen? Hvem er det ikke ?! Gå til den ufortalte historien om Elsas bryllup i Brud Elsa og brudepike Anna . Kle dem opp slik at de ser best mulig ut for den store dagen og gjør det til en begivenhet å huske!

Hva er morsommere enn å drive din egen virtuelle restaurant? Hva med å ha pingviner til å kjøre den i stedet? Det er akkurat det som venter på deg i Penguin Diner 2 ! Hjelp dine med-pingviner med å få den beste matopplevelsen som mulig. Sett dem ordentlig, server dem maten og samle tipsene dine. Bruk dine hardt opptjente penger til å kjøpe oppgraderinger til innstillingene og maten for å skape lykkeligere kunder - og større tips!


Ofte stilte spørsmål

Hva er den mest populære Skjønnhetsspill?

 1. Highschool Mean Girls 3
 2. Wendy Soft Girl Makeup
 3. New Year Makeup Trends
 4. Valentine's Day Couple Date
 5. ASMR Beauty Treatment
 6. BFFs Luxury Loungewear
 7. Monsterella Fantasy Makeup
 8. Ice Skating Ballerina
 9. Makeup Studio Glam Diva
 10. Highschool Mean Girls

Hva er den beste Skjønnhetsspill å spille på telefoner og nettbrett?

 1. Highschool Mean Girls 3
 2. Valentine's Day Couple Date
 3. Wendy Soft Girl Makeup
 4. Monsterella Fantasy Makeup
 5. BFFs Luxury Loungewear

Hva er Skjønnhetsspill?

Skjønnhetsspill er langsomme og passive spill knyttet til livsstil, som vanligvis involverer ting som kreativitet, påkledning, sminke, håndverk og romantikk. Disney-karakterer og søte dyr er ganske vanlige i disse spillene. De fleste av dem er 2D-spill, men de er svært detaljerte.

Spill den beste online Skjønnhetsspill gratis på CrazyGames, ingen nedlasting eller installasjon kreves. 🎮 Spill Highschool Mean Girls 3 og mye mer akkurat nå!
Vis Mer