Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Fleeing the Complex

Vurdering:
9.5
(539,045 stemmer)
Løslatt:
november 2015
Teknologi:
Flash (emulated)
Plattformer:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS)
Klassifisering:

Du er fanget inne i en liten fengselscelle, og du må rømme ikke bare fra cellen din, men hele fengselet! Hvis du mislykkes, venter døden på deg... Fleeing the Complex er et fantastisk rømningsspill med strekfigurer. Det svært sikrede fengselet er bevoktet av noen sterke streksoldater. Du må ta gode og raske beslutninger for å komme deg ut med livet i behold. Lykke til!

Bakgrunn

Fleeing the Complex ble utgitt i 2015 og er den femte og (så langt) siste oppfølgeren i eventyrserien Henry Stickmin. Som de tidligere spillene (Breaking the Bank, Escaping the Prison, Stealing the Diamond og Infiltrating the Airship), målet er å velge de riktige veiene, verktøyene og handlingene mens du prøver å bryte deg inn eller ut av forskjellige steder for å unnslippe – eller forårsake – problemer.

Hele spillet er basert på rask tenkning, strategi og beslutningstaking. Underveis vil du finne hjelp fra miljøet og til og med gamle eller nye venner. Hver oppfølger er knyttet til det forrige spillet (dvs. Escape the Prison skjer på grunn av Henrys kriminelle handlinger i Breaking the Bank). Ikke alle valg du tar vil føre til en dårlig avslutning, men noen fører til "mislykket" fra begynnelsen av. I Breaking the Bank vil alle valgene føre til at du mislykkes. Dette er sannsynligvis for å sette Henry opp for sitt neste eventyr når han prøver å rømme fra fengselet. Det faktum at du ikke kan forutsi hvilket valg som gir mest mening betyr at Fleeing the Complex er like uforutsigbart som de tidligere spillene (bortsett fra Breaking the Bank).

Utgivelsesdato

november 2015

Utvikler

Puffballs United laget dette spillet.

Plattformer

  • nettleser
  • Android
  • iOS

Denne versjonen emulerer Flash siden det ikke lenger støttes overalt. Du kan spille den originale Flash-versjonen her.

Kontroller

Kontrollene er enkle. Du blir presentert med et valg på skjermen, så klikker du på valget, handlingen eller verktøyet du ønsker å bruke.

Annonse
Apple Store Logo
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse