Logo CrazyGames

Duck Life

Vurdering:
9.3
(15,402 stemmer)
Teknologi:
HTML5 (Unity WebGL)
Plattformer:
Browser (desktop-only), iOS
Klassifisering:

Duck Life er det første spillet i Duck Life-serien. En tornado har truffet gården din og ødelagt alt. Alt som gjenstår er et enkelt andeegg. Tren denne andungen til topp atletisk form, slik at du kan tjene penger på å gjenoppbygge gården.

Hvordan spille

Tog

Tren anda ved å spille forskjellige minispill som øker dine evner til å løpe, svømme og fly. Anda vil bli sterkere og raskere jo mer du trener. Mens du trener, finner du også mynter. Prøv å plukke opp så mange som mulig!

Næring

Næring er avgjørende for en and på nivå med en idrettsutøver. Du kan kjøpe det blå frøet som gir energien din et enormt løft og er 100 % godkjent av ande-OL-komiteen. Det finnes også vanlig korn for generell fôring. Gi anda disse frøene for å øke energipoengsummen din før du konkurrerer i noen av løpene.

Konkurrere

Når du tror anda er klar for en skikkelig konkurranse, kan du delta i ulike løp for å tjene penger. Her kan du lene deg tilbake og se anda gå! Løp gir deg massevis av mynter og låser opp nye varer i butikken.

Flere spill som dette

Sjekk ut neste spill i Duck Life-serien, Duck Life 2. Du kan også ha det gøy med andre løpespill som Short Life og Bus and Subway Runner.

Funksjoner

  • Ulike morsomme minispill å spille
  • Deilige frø som gir deg energi
  • Glamoriser anda med ulike estetiske justeringer
  • Konkurrer i løp for å tjene mynter

Utvikler

Duck Life er et spill av Wix Games, et indiestudio fra Storbritannia.

Løpende kontroller

Bruk piltasten opp for å hoppe.

Flyvende kontroller

Bruk venstre og høyre piltast for å bevege deg opp og ned.

Svømmende kontroller

Bruk piltasten opp for å hoppe og piltasten ned for å dykke. Bruk venstre og høyre piltast for å bevege deg til høyre og venstre.

Annonse
Apple Store Logo
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse