Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Duck Life

Vurdering:
9.3
(18,983 stemmer)
Teknologi:
HTML5 (Unity WebGL)
Plattformer:
Browser (desktop-only), App Store(iOS)
Klassifisering:
Wiki-sider:

Duck Life er det første spillet i Duck Life-serien. En tornado har herjet gården din og ødelagt alt. Det eneste som er igjen, er et enkelt andeegg. Tren opp denne andungen til topp athletisk form slik at du kan tjene penger til å gjenoppbygge gården.

Slik spiller du

Trening

Tren anden din ved å spille ulike minispill som øker løpe-, svømme- og flyferdighetene dine. Anden vil bli sterkere og raskere jo mer du trener. I løpet av treningen vil du også finne mynter, prøv å samle så mange som mulig!

Næringsrikt

Næring er essensielt for en and av idrettstypen. Du kan kjøpe de blå frøene som gir energien din en stor boost og er 100% godkjent av den olympiske andekomiteen. Det finnes også vanlig korn til vanlig fôring. Gi anden din disse frøene for å øke energipoengsummen din før du deltar i løp.

Konkurranser

Når du mener at anden din er klar for en ekte konkurranse, kan du delta i ulike løp for å tjene penger. Her får du lene deg tilbake og se på at anden din løper! Løpene gir deg mange mynter og låser opp nye gjenstander i butikken.

Flere spill som dette

Se neste spill i Duck Life-serien, Duck Life 2. Du kan også like andre løpespill som Getting Over It og Bus and Subway Runner.

Funksjoner

  • Mange morsomme minispill å spille
  • Deilige frø som gir deg energi
  • Gi anden din en makeover med ulike estetiske justeringer
  • Konkurrer i løp for å tjene mynter

Utvikler

Duck Life er et spill laget av Wix Games, et uavhengig studio fra Storbritannia.

Løpende kontroller

Bruk piltasten opp for å hoppe.

Flyvende kontroller

Bruk venstre og høyre piltast for å bevege deg opp og ned.

Svømmende kontroller

Bruk piltasten opp for å hoppe og piltasten ned for å dykke. Bruk venstre og høyre piltast for å bevege deg til høyre og venstre.

Spillvideo

Annonse
Apple Store Logo
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse