Matlagingsspill

De beste matlagingsspillene på nett!

Hos CrazyGames har vi noen av de mest legendariske nettleserbaserte matlagingsspillene, og mange nye titler også! Noen av de mest populære matlagingsspillene er Papa's games. Sjekk ut det episke Papa's Pizzeria og Papa's Burgeria for en intenst morsom matlagingsopplevelse.

Matlagingsspill for barn

De fleste av matlagingsspillene på denne siden er flotte for barn, men noen gir en ekstra lærerik opplevelse som lærer barna det grunnleggende. Et av disse spillene er Kids Kitchen, et matlagingsspill for barn som viser deg hvordan du bruker alle ingrediensene, og hvordan du presenterer et måltid til dine sultne gjester. Et annet matlagingsspill for barn er Baby Hazel Kitchen Time, et morsomt matlagingsspill hvor du lager en rekke smakfulle retter.

Restaurantledelse

Mange matlagingsspill, som Cafe Panic, involverer restaurantdrift. I dette spillet må du holde deg på tærne og levere varm kaffe i tide for å tilfredsstille kundene dine. Pizza Cafe er ganske likt, men du må servere ferske pizzaer med de riktige ingrediensene i dette fast food matlangingsspillet!

Bakespill

Lyst til å bake dekadente, deilige godbiter? I Baking Surprise kan du bake en rekke søte godbiter, og du spiller som et søtt dyr som du kan kle ut i søte antrekk! Spillet leder deg gjennom hvert trinn for å bake kaken.

Flere matlagingsspill

Det er mange flere matlagingsspill online her på denne nettsiden, så sjekk dem ut og finn et som appellerer til sansene dine! Se matspill for å spille enda flere matrelaterte matlagingsspill i nettleseren din.


Ofte stilte spørsmål

Hva er den mest populære Matlagingsspill?

 1. Papa's Pizzeria
 2. Papa's Burgeria
 3. Papa Louie: When Pizzas Attack
 4. Cafe Panic
 5. Final Fharmacy I
 6. 2048 Cupcakes
 7. HK Cafe
 8. Cookin'Truck
 9. Be My Guest
 10. Mag's Bakery

Hva er den beste Matlagingsspill å spille på telefoner og nettbrett?

 1. Papa's Pizzeria
 2. HK Cafe
 3. BFFs Winter Holidays
 4. 2048 Cupcakes
 5. Get Ready With Me: Christmas Edition

Hva er Matlagingsspill?

Matlagingsspill innebærer å lage mat, og ofte å styre en restaurant. Du kan lære å lage forskjellige matretter, fra fast food til godbiter fra dyre restauranter. Gi utmerket service til kundene dine i disse matlagingsspillene.


Vi har samlet 56 av de beste gratisspillene på entt matlagingsspill. Disse spillene inkluderer nettleserspill for både din datamaskin og mobilenhet, samt kjørespill-apper for Android og iOS telefoner og nettbrett. Her viser vi deg spillene 1-56, inkludert Papa's Pizzeria, Papa's Burgeria, Papa Louie: When Pizzas Attack, og mange andre gratisspill.
Vis Mer