Logo CrazyGames

2048

Vurdering:
8.1
(4,253 stemmer)
Løslatt:
desember 2019
Teknologi:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassifisering:

2048 er et nettleserspill som kombinerer matematikk og grubling! Spillet er basert på sammenslåing av fliser med samme kraft som 2, som kombineres for å få verdien av den sammenlagte summen. Målet med spillet er å nå 2048 (den 11. kraften av 2). Lykke til!

2048 er et en-spiller som er enkelt, men likevel frustrerende. Spillet slutter ikke når du kommer til 2048, så du kan fortsette å spille og sikte på enda høyere fliser!

Tips og triks for å mestre 2048

Fokuser på kanten av rutenettet. Du vil at det høyeste tallet skal være i et fint hjørne for enkel tilgang. Fortsett å lage de større tallene rundt det hjørnet slik at du kan kombinere dem når de matcher. Hvis du ender opp med de høyere tallene mot midten, kan det hende du blir borte med utilgjengelige tall raskt, til slutt må du starte et nytt spill.

Utvikler

Gabriele Cirulli opprettet spillet i 2048. Den er basert på 1024 av Veewo Studio og er konseptuelt lik Threes av Asher Vollmer.

Utgivelsesdato

Mars 2014

Plattformer

Dette skyveblokk-puslespillet er tilgjengelig i nettleseren og fungerer på alle enheter (inkludert iOS- og Android-telefoner).

Kontroller

Du kan flytte flisene med piltastene eller ved å sveipe.
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse