Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

2048

Vurdering:
8.1
(4,700 stemmer)
Løslatt:
desember 2019
Teknologi:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassifisering:
Wiki-sider:

2048 er et enspiller-spill med glideflis-puslespill utviklet av Gabriele Cirulli. Slå sammen flisene med samme potens på 2 for å få den totale summen. Målet er å fortsette å slå sammen flisene på denne måten til du når 2048!

Slik spiller du

Bruk piltastene til å flytte alle flisene i den angitte retningen. Hver gang du flytter på flisene, kommer det til syne 2 nye fliser i spillet. Når to fliser med samme tall berører hverandre, slår de seg sammen til én flis, og dobler dermed tallverdien. Fortsett å gli flisene rundt til du når din høyeste poengsum. Det endelige målet er å få én flis til å nå tallet 2048. Vær nøye med å tenke gjennom bevegelsene dine, da brettet vil fylles opp hver gang du flytter på det! Hvis brettet fylles helt opp uten at du når 2048, er spillet over.

Tips og triks

  • Fokuser på kanten av rutenettet. Du ønsker at det høyeste tallet skal være i et fint hjørne for enkel tilgang.
  • Fortsett å lage de større tallene rundt dette hjørnet slik at du kan kombinere dem når de matcher.
  • Hvis du ender opp med de høyeste tallene mot midten, kan du raskt havne i en situasjon der du har utilgjengelige tall, og til slutt vil du måtte starte et nytt spill.

Hva er 2048?

2048 er et åpen kildekode-puslespill med matematiske elementer, der spillere skyver numeriske fliser rundt på et rutenett for å skape større tall. Spillet tok verden med storm i mars 2014 da det ble utgitt, og overrasket utvikleren som lagde det på en helg.

Siden den gang har det blitt skapt og distribuert mange varianter takket være åpen kildekode-prosjektet. 2048-spillet på denne siden er originalen, men du kan finne flere versjoner nedenfor.

Andre versjoner av 2048

Sjekk ut våre 2048-spill for flere versjoner av dette nettbaserte klassikerpuslespillet! Du kan spille en unik versjon av 2048 på nettet i Cubes 2048.io, eller prøve den deilige sushi-varianten av originalen i Sushi Drop.

Utvikler

Gabriele Cirulli skapte 2048. Det er basert på 1024 av Veewo Studio og har liknende konsept som Threes av Asher Vollmer.

Utgivelsesdato

Mars 2014

Plattformer

Dette puslespillet med fliser er tilgjengelig i nettleseren og fungerer på alle enheter (inkludert iOS- og Android-smarttelefoner).

Kontroller

Du kan flytte flisene med piltastene eller ved å sveipe.

Spillvideo

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse