Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

2048

Vurdering:
8.2
(8,512 stemmer)
Løslatt:
desember 2019
Teknologi:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassifisering:
Wiki-sider:

2048 er et enkeltspiller puslespill der du skyver fliser for å kombinere tall med potens på 2 og få den totale summen. Målet er å fortsette å kombinere fliser på denne måten helt til du når 2048!

Barna mine liker den enkle utfordringen med å kombinere tall for å frigjøre plass og holde seg i live. Det er flott å se dem finne ut strategier for å effektivt kombinere større og større tall. De innser ikke det, men de lærer å regne raskt. Det kreves også mye tenkning for å unngå å gjøre et trekk som setter deg fast.

Anmeldt av FamilyGamingDatabase.

Slik spiller du

Bruk piltastene til å bevege flisene i angitt retning. Hver gang du flytter, genereres det en ny flis med tallet 2 i spillet. Når to fliser med samme tall berører hverandre, slår de seg sammen og dobler tallverdien. Fortsett å skyve flisene rundt til du når din høyeste poengsum. Målet er å få en flis til å nå tallet 2048. Vær forsiktig når du tenker gjennom bevegelsene dine, da brettet fylles opp hver gang du flytter! Hvis hele brettet fylles opp uten at du når 2048, er det game over.

Tips og triks

  • Fokuser på kanten av rutenettet. Du vil at det høyeste tallet skal være i et hjørne for enkel tilgang.
  • Fortsett å sette de største tallene nær det hjørnet, slik at du kan kombinere dem når de matcher.
  • Hvis du har de største tallene i midten, kan du raskt bli sittende fast med utilgjengelige tall, og til slutt må du starte et nytt spill.

Hva er 2048?

2048 er et åpen kildekode puslespillspill med matematiske elementer, der spillerne skyver numeriske fliser rundt i et rutenett for å skape større tall. Spillet tok verden med storm da det ble utgitt i mars 2014, og overrasket utvikleren som lagde det på en helg.

Siden den gang har det blitt laget mange variasjoner av spillet takket være åpen kildekode-prosjektet. 2048-spillet på denne siden er originalen, men du kan også finne flere versjoner nedenfor.

Andre versjoner av 2048

Sjekk ut våre 2048-spill for flere versjoner av dette web-klassikeren! Du kan spille en unik versjon av 2048 på nettet i Cubes 2048.io, eller prøv den deilige sushi-varianten av originalen i Sushi Drop.

Utvikler

2048 ble utviklet av Gabriele Cirulli. Det er basert på 1024 av Veewo Studio og er konseptuelt likt Threes av Asher Vollmer.

Utgivelsesdato

Mars 2014

Plattformer

Dette puslespillet med fliser er tilgjengelig i nettleseren og kan spilles på alle enheter, inkludert iOS- og Android-smarttelefoner.

Kontroller

Du kan flytte flisene med piltastene eller ved å sveipe.

Spillvideo

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse