Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

2048

Vurdering:
8.2
(6,157 stemmer)
Løslatt:
desember 2019
Teknologi:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassifisering:
Wiki-sider:

2048 er et ensligspillers glidende flishjulepuslespill utviklet av Gabriele Cirulli. Slå sammen fliser med samme potens på 2 for å få den totale summen. Målet er å fortsette å slå sammen fliser på denne måten til du når 2048!

Slik spiller du

Bruk piltastene til å flytte alle flisene i den angitte retningen. Hver gang du flytter på flisene, genereres det to nye 2-ere i spillet. Når to fliser med samme tall berører hverandre, fusioneres de og dobler tallverdien. Fortsett å glide flisene rundt til du når din høyeste poengsum. Det endelige målet er å få én flis til å nå tallet 2048. Pass på å tenke nøye gjennom bevegelsene dine, ettersom brettet blir fylt opp hver gang du flytter på det! Hvis brettet fylles helt opp uten at du når 2048, er spillet over.

Tips og triks

  • Fokuser på kanten av rutenettet. Du ønsker å ha det høyeste nummeret i et hjørne for enkel tilgang.
  • Fortsett å lage større tall rundt det hjørnet slik at du kan slå dem sammen når de matcher.
  • Hvis du ender opp med de høyere tallene i midten, kan du fort bli forvirret med tall som er utilgjengelige, og til slutt må du starte et nytt spill.

Hva er 2048?

2048 er et åpen kildekode-puslespill med matematiske elementer, der spillere glir numeriske fliser rundt på et rutenett for å skape større tall. Spillet tok verden med storm i mars 2014 da det ble lansert, og overrasket utvikleren som laget det på en helg.

Siden da har det blitt laget og distribuert mange varianter takket være det åpne kildekodeprosjektet. 2048-spillet på denne siden er originalen, men du kan finne flere versjoner nedenfor.

Andre versjoner av 2048

Sjekk ut 2048-spillene våre for flere versjoner av dette nettbaserte klassiske spillet! Du kan spille en unik versjon av 2048 online på Cubes 2048.io, eller spille den deilige sushiversjonen av originalen i Sushi Drop.

Utvikler

Gabriele Cirulli skapte 2048. Det er basert på 1024 av Veewo Studio og er konseptuelt lignende Threes av Asher Vollmer.

Utgivelsesdato

Mars 2014

Plattformer

Dette flisbaserte puslespillet er tilgjengelig i nettleseren på alle enheter (inkludert iOS- og Android-smarttelefoner).

Kontroller

Du kan flytte flisene med piltastene eller ved å sveipe.

Spillvideo

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse