Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Word Wipe

Vurdering:
7.4
(34,739 stemmer)
Utvikler:
Arkadium
Løslatt:
juli 2019
Sist oppdatert:
juli 2023
Teknologi:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassifisering:

Word Wipe er et ordsøkespill med en vri. Du kan bruke bokstaver fra alle kanter og i alle retninger. Når du kombinerer bokstavene for å danne et ord, forsvinner bokstavene fra rutemønsteret. Dette fører til at bokstavene ovenfor faller ned, noe som skaper alle slags unike bokstavkombinasjoner!

Slik spiller du Word Wipe

Finne ord

For å spille Word Wipe, søk på brettet etter ord. Velg bokstavene i ordet for å fjerne brikkene. Når brikkene forsvinner, faller bokstavene fra ovenfor på plass. Du kan lage ord ved å bruke tilstøtende bokstaver i alle retninger, på samme måte som i spillet Boggle. Minimum lengde på et ord er tre tegn.

Tidsbegrensning

Hvert nivå du spiller på Word Wipe er tidsbegrenset, så du må jobbe raskt for å oppnå målet. For hvert nye nivå er målet ditt å fjerne en høyere antall rader. Når du fjerner linjene, belønner spillet deg med en bombe som ødelegger en valgfri del.

Unike mekanikker

Word Wipe er et flott alternativ til det tradisjonelle ordsøket, med mer kreative ordkombinasjoner takket være de løsere reglene. Disse kombinasjonene varierer avhengig av hvilke ord du velger å fjerne.

Statistikk

Ved slutten av hvert nivå får du en poengsum som viser ditt beste ord, høyeste nivå og flere kule statistikker fra spillet slik at du kan følge fremgangen din!

Flere ordspill

Hvis du er litt av en ordfanatiker, finnes det mange flere ordspill å bla gjennom.

Etter samme fremgangsmåte som Word Wipe er Words of Wonders en tidsbegrenset utfordring der du må finne så mange ord som mulig med de tilgjengelige bokstavene. Hvis du ønsker å spille et puslespill som ikke er ordbasert, kan du prøve det avhengighetsskapende Cups Water Sort Puzzle.

Plattform

Nettleser (datamaskin og mobil)

Utgivelsesdato

Juli 2023

Utvikler

Word Wipe er utviklet av Arkadium.

Plattform

Nettleser (datamaskin og mobil)

Sist oppdatert

Sep 27, 2023

Spillvideo

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse