Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Bank Robbery 3

Vurdering:
9.2
(82,243 stemmer)
Utvikler:
justaliendev
Løslatt:
juni 2023
Sist oppdatert:
juni 2023
Teknologi:
HTML5 (Unity WebGL)
Plattform:
Browser (desktop-only)

Bank Robbery 3 er den tredje delen i Bank Robbery-serien. Forbered deg på å rane den tryggeste banken i byen! Med toppmoderne tyverisikringsteknologi blir ikke denne jobben lett, men du er klar for utfordringen som en erfaren profesjonell. Belønningen er enorm hvis du lykkes, så la oss gjøre dette dristige ranet til virkelighet. Gjør deg klar for karrierens siste lønningsdag!

Slik spiller du

Ransak banken

Tøm bankens kasser før tiden renner ut! Bli med din hestedekte kompis mens du plyndrer de ulike rommene og hvelvene i banken for diamanter, smykker og kalde, harde kontanter. Før gislene til sikkerhet mot økonomisk belønning. Til tross for at du er en nådeløs kriminell, har du et hjerte.

Åpne nye områder

Etter hvert nivå kan du oppgradere ferdighetene dine og åpne nye områder. Lås opp flere verdt-å-rane områder for å tjene mer penger. Kjemp i stadig mer spektakulære kamper med et hav av våpen. Jo lenger du kommer, jo kraftigere og hyppigere vil politiet svare. Heldigvis vil du senere i spillet få hjelp fra to nye bank-røverkamerater som kan hjelpe deg med å takle politiet.

Avslør skjulte hemmeligheter

Mens du går fremover, vil du avsløre mer ondskapsfulle hemmeligheter som lurer i bankhvelvene og utover, noe som gjør det virkelig tvilsomt om du bør redde de ansatte i bygningen. Hvelvene og bakrommene huser noen av bankens mest eksperimentelle skatter, samt én veldig spesiell gjenstand. Hvilke mørke farer og eksotiske skatter vil du avdekke? Det er bare én måte å finne ut av det.

Flere spill som dette

Når du har fullført din karriere som forbryter, sjekk ut noen flere av våre beste gratis førstepersonsskytespill. Noen populære valg i denne kategorien inkluderer Shell Shockers og Pixel Warfare.

Egenskaper

  • Gjennomgå en rekke spennende bankran
  • Bruk ulike våpen for å nedkjempe sikkerheten
  • Plyndre pengene og andre verdisaker fra hvelvene
  • Kjøp ulike oppgraderinger for å øke sjansen til å overleve

Utgivelsesdato

Juni 2023

Utvikler

justaliendev har laget Bank Robbery 3.

Plattform

Nettleser

Sist oppdatert

Jun 30, 2023

Spillvideo

Annonse

Flere spill i denne kategorien

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse