Logo CrazyGames

Skytevåpenspill

Skyt i vei i disse trigger-happy spillene. Dette omfattende utvalget av gratis skytevåpenspill har alt fra våpen-egg til skyting i zombieapokalypser. Finn de nyeste og beste skytevåpenspillene ved å bruke filtrene.

Populære tags

FPS skytevåpenspill

Skytevåpenspill begrenser skyte-sjangeren til bruk av håndholdte våpen. FPS-spill er den desidert mest populære typen online våpenspill. Disse spillene gir et 3D-ferdighetsbasert miljø for å teste refleksene dine, sikte og pådra andre deltakere midlertidig død.

Utgangspunktet for mange av disse spillene er likt, men spillere velger ofte favoritter etter hvilke kart de liker og den generelle "følelsen" av spillet. Hovedsakelig vil du kunne velge fra et arsenal av våpen, rustninger og våpenmodifikasjoner. Mange FPS-spill skiller seg ut med unike funksjoner som fordeler og evner som lar deg få en fordel.

Skytevåpenspill er enormt populære. Dermed er det også mange titler å velge mellom. Hvis du er en hardcore FPS-elsker, kan det være lurt å sjekke ut Forward Assault og Krunker, som tar innflytelse fra Counter-Strike, selveste magnum opus av førstepersons skytespill.

Overlevelsesspill med skytevåpen

Hva er det FPS-spillene mangler? Apokalyptiske scenarier. Heldigvis har vi spill for de som liker å vente på dommedagen. Spill som Masked Forces: Zombie Survival, hvor du kan utslette bølger av zombier og skyte opp andre spillere også.

Kanskje du bare vil ha et vanlig overlevelsesspill uten apokalyptiske undertoner. Battle Royale Survival er et FPS .io-spill som setter deg i et klassisk hunger games-scenario hvor du må kjempe for å være den siste personen i live!

Flere skytevåpenspill

Uansett hva slags nettleserbasert skytevåpenspill du vil spille, finner du det her, enten det er noe kreativt og sært. GunSpin eller din klassiske FPS som Bullet Force. Fra topp-ned og siderullende 2D-spill til en fullverdig apokalyptisk deathmatch. Finn spillet ditt, finn våpenet ditt og skyt.


Ofte stilte spørsmål

Hva er den mest populære Skytevåpenspill?

 1. Shell Shockers
 2. Bullet Force
 3. Forward Assault Remix
 4. Time Shooter 2
 5. Assault Bots
 6. Funny Shooter 2
 7. DEADSHOT.io
 8. Time Shooter 3: SWAT
 9. Bank Robbery 3
 10. Fields of Fury

Hva er den beste Skytevåpenspill å spille på telefoner og nettbrett?

 1. Time Shooter 3: SWAT
 2. Time Shooter 2
 3. RoyaleDudes.io
 4. Subway Clash Remastered
 5. Build Royale

Hva er noen undervurderte Skytevåpenspill?

 1. Shell Shockers
 2. Build Royale
 3. Krunker
 4. Zombs Royale (ZombsRoyale.io)

Hva er Skytevåpenspill?

Pistolspill er skytespill hvor du tar kontroll over et skytevåpen. Med våpenet i hånden vil du bruke det til å fyre av kuler mot fiendene dine, eller snikskyte dem med presisjon. Avhengig av om du er en presisjonsskytter eller foretrekker et kule-hav. Velg ditt våpen fullpakket med action, lad og sikt, og slipp fri vreden ved skytevåpen.


Spill den beste online Skytevåpenspill gratis på CrazyGames, ingen nedlasting eller installasjon kreves. 🎮 Spill Shell Shockers og mye mer akkurat nå!
Vis Mer