Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Battle for the Galaxy

Vurdering:
9.1
(39,864 stemmer)
Løslatt:
november 2016
Teknologi:
HTML5
Plattformer:
Browser (desktop-only), App Store(iOS, Android)
Klassifisering:
Wiki-sider:

Battle for the Galaxy er et MMO strategi -spill satt i verdensrommet. Med inspirasjon fra de mest berømte RTS-spillene, må du bygge og utvide basen og militærstyrken til den er kraftig nok til å angripe fiender, plyndre ressurser, forsvare basen din og tjene medaljer. Med altoppslukende 3D-grafikk og flott musikk er det et utmerket valg for et gratis nettleser-basert spill.

Battle for the Galaxy

Battle for the Galaxy er ideelt for spillere som liker å bygge episke planetariske festninger som er kraftige nok til å ødelegge enorme samfunn på få sekunder. Dette morsomme spillet er gratis å spille direkte i nettleseren din - ingen påmelding kreves! Bli med og hersk over ditt eget romskip!

Konstruksjon

For å bygge et mektig romskip trenger du en robust base. Å beskytte eiendelene dine bør tas like alvorlig som å angripe. Det er over 20+ bygninger å konstruere og oppgradere i Battle for the Galaxy. For å forsvare basen din kan du bygge murer, bunkere, tesla-tårn og andre futuristiske våpenforsvar med kolossale effekter.

Det er en rekke millitære bygninger for å styrke og oppgradere dine evner. For eksempel utvikler Tech Lab nye teknologier for å gi troppene dine mer eksplosiv kraft når du angriper. Bygg et hovedkontor, og du kan søke om å være med i en klan, hvor du kan be om krefter direkte fra klanen. Ikke bare kan du be om tropper, men du får også flere booster for å få fart på spillet.

Slagene

Kamper er nøkkelen til fremgang, og er vanedannende morsomt å delta i. Å kjempe mot andre spillere vil ikke bare øke nivået ditt, det er også en mulighet til å høste Titanium, den essensielle valutaen for å kjøpe og oppgradere i Battle for the Galaxy. Du kan lagre Titanium i lagringsbygg rundt basen din.

Egenskaper

  • Bygg, utvid og strategiser
  • Gratis spill, plattformspilling
  • Utmerket 3D-grafikk, effekter og musikk
  • Bli med selskaper med andre aktører
  • 50 singleplayer-oppdrag

Utvikler

Battle for the Galaxy er utviklet av AMT-spill.

Utgivelsesdato

September 2016

Plattformer

Dette spillet er et nettleser-spill. Den er også tilgjengelig som en Android-app og som en iOS-app.

Kontroller

  • Venstreklikk for å samhandle med objekter og bygninger
  • Venstreklikk for å distribuere tropper under en kamp
Annonse
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse