Betrayal.io

185,054
rangeringer
9.1

Betrayal.io er et sosialt deduksjonsspill for flere spillere, lignende Among Us. Du spiller spillet som en crewmate eller en hemmelig sabotør kalt en 'forræder'. Forræderen må sabotere operasjoner mens crewmates må fullføre alle sine plikter uten å bli drept.

Hvordan spille Betrayal.io

Crewmates

Crewmates må fullføre alle oppgaver uten å bli drept. Hvis du har en anelse om hvem forræderen er, kan du innkalle til et møte og holde en avstemning for å sparke dem ut.

Forrædere

Forrædere kan forstyrre aktiviteter og eliminere crewmates. Det er ventiler som lar svikere komme seg rundt uoppdaget. Drep alle crewmates for å vinne spillet som en f.orræder

Melde deg på

Du kan spille Betrayal.io i offentlige online spill, eller i private rom med venner. Å registrere deg for en konto gir deg muligheten til å beholde navnet ditt og fremgangen. Det er også omfattende karaktertilpasning med klær, frisyrer og kjæledyr!

Lignende spill

Deduksjons- og detektivspill så en økning i popularitet i 2020. Among Us ble raskt et kjent navn. Bla gjennom våre detektivspill for en blanding av nettbasert sosialt deduksjon og singleplayer-mysterier. Muder ligner på Betrayal, men spillet er 3D!

Utgivelsesdato

desember 2020

Utvikler

End Game Studios laget dette spillet. Sjekk ut Fishington.io for nok et kult nettspill laget av samme utvikler.

Plattform

Nettleser og mobilapp

Gjennomgangsvideo

Kontroller

  • WASD eller piltastene for å bevege deg
  • Mellomromstasten eller E for å samhandle
  • M for å åpne kartet
  • Esc for å lukke åpne menyer
Annonse

Flere spill i denne kategorien

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse