Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Smash Karts

Vurdering:
8.9
(1,610,210 stemmer)
Utvikler:
Tall Team
Løslatt:
mai 2020
Sist oppdatert:
juni 2024
Teknologi:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassifisering:
Wiki-sider:

Smash Karts er et 3D flerspiller kartkampspill. Kjør gokarten din, plukk opp våpen og spreng andre karter for å vinne! Fortsett å spille for å gå opp i nivå og låse opp nye figurer og premier.

Slik spiller du Smash Karts

Kamp og tjen XP

Konfronter andre spillere på arenaen i minst tre minutter med kaotisk kartødeleggelse. Det er flere kart å utforske, og spillet oppdateres jevnlig med flere. Hver offentlige kamp du spiller vil gi deg XP, som du deretter kan bruke til å gå opp i nivå.

Å gå opp i nivå vil belønne deg med mynter, hatter, hjul og figursymboler. Du kan bruke figursymbolene i premieautomaten for å låse opp nye figurer med ulike sjeldenhetsgrader.

Plukk opp våpen

Kjør over esker med spørsmålstegn for å plukke opp tilfeldige våpen og power-ups. Du vil finne alt fra usårlighet til missiler, maskingevær og miner som du kan bruke mot motstanderne dine. Sett deg i gokarten din og skap litt kaos!

Tilpass gokarten din!

Velg mellom et utvalg av rare små figurer og karter. Du kan tilpasse gokarten din og figurene dine i tilpasningsmenyen. Der vil du finne et utvalg av karter, figurer, hatter og høytidsartikler! Bruk myntene dine, figursymbolene og edelstenene dine til å kjøpe ulike gjenstander i spillet.

Delta i arrangementer

Det finnes ulike sesongarrangementer gjennom året, så sørg for å komme tilbake og spille Smash Karts på spesielle tidspunkter i året for nytt innhold. Det er nye kart tilgjengelig rundt Halloween, jul og andre festlige anledninger hvor du kan få unike belønninger.

Flere spill

Kartspill som SmashKarts.io kombinerer to fantastiske spillmoduser, dødskamp-arena og kartkjøring. Kart Wars er et intensivt kaotisk flerspillerkartspill inspirert av Mario Kart. Velg mellom et utvalg av figurer og erobr arenaen. Flere kartspill finner du her. Andre populære nettbaserte IO-spill inkluderer 1v1.lol og Ships 3D!

Funksjoner

  • Actionfylte flerspiller kartkamper
  • Gå opp i nivå, tjen mynter og lagre statistikkene dine
  • Flere våpen, fra miniguns til bomber!
  • Tilpassbare karter og figurer

Utgivelsesdato

Mars 2020

Oppdateringer

  • Juni 2020: Et nytt nivå, The Gravel Pit

Utvikler

SmashKarts.io er utviklet av Tall Team. De har også utviklet spillet Investor Island, og BlastAR Pro, et arkadespill med utvidet virkelighet.

Plattformer

  • Nettleser (datamaskin og mobil)
  • iOS
  • Android

Sist oppdatert

Jun 07, 2024

Kontroll

  • Piltastene eller WASD for å kjøre
  • Space for å bruke våpnene

Spillvideo

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse