Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Bloons Tower Defense 2

Vurdering:
9.0
(20,396 stemmer)
Løslatt:
desember 2020
Teknologi:
Flash (emulated)
Plattform:
Browser (desktop-only)
Klassifisering:
Wiki-sider:

Bloons Tower Defense 2 er et populært tårnforsvarsspill som opprinnelig ble utgitt i Flash av Ninja Kiwi. Plasser forsvaret ditt strategisk, oppgrader enhetene dine og stopp alle ballonger fra å passere gjennom.

Bloons Tower Defense 2

Velg et spillmodus

Du kan spille Bloons TD 2 i lett, medium eller vanskelig modus. For et morsomt og raskt spill hvor du får sjansen til å spille med alle de tilgjengelige våpnene, anbefaler vi å starte på lett modus.

Stopp ballongene fra å komme seg gjennom

Målet i dette spillet er å stoppe ballongene fra å nå utgangen. Når en ballong når slutten med hell, mister du et poeng av livene dine.

Kjøp og oppgrader forsvaret ditt

Begynn med å plassere pil-skytende apekatter på stien for å sprette ballongene, og start deretter runden. Hver bølge øker i intensitet jo lenger du kommer. Legg til flere defensive enheter og oppgrader dine eksisterende for å holde tritt med volumet av ballonger. Den beste oppgraderingen er super-apen. Den skyter piler utrolig raskt og kan oppgraderes til å avfyre laserstråler!

Flere spill som dette

Prøv noen av de andre tårnforsvarsspillene tilgjengelig på CrazyGames. Endless Seige og Tower Swap er to avhengighetsskapende titler i denne sjangeren. Hvis du leter etter noen retro nettklassikere, kan du også bla gjennom vår omfattende restaurerte Flash-spill samling.

Plattform

nettleser

Kontroller

Bruk musen for å spille dette spillet.

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse