Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Bloons Tower Defense

Vurdering:
9.1
(52,221 stemmer)
Teknologi:
Flash (emulated)
Plattform:
Browser (desktop-only)
Klassifisering:
Wiki-sider:

Bloons Tower Defense er det opprinnelige og første Bloons TD-spillet. Bygg opp forsvaret ditt mot en stadig økende strøm av ballonger. Bruk forskjellige enheter og oppgraderinger for å sprekke alle ballongene i sikte før de når slutten.

Bloons Tower Defense er et spill som vi liker å spille på tur eller samarbeide om å avgjøre hvilke tårn som skal oppgraderes. Det finnes mer avanserte versjoner du kan spille, men dette er et flott sted å starte. Som forelder setter jeg pris på hvordan spillet lærer barna mine å prioritere begrensede ressurser, finne den ideelle sekvensen og selvfølgelig å holde seg rolige under press. Til tross for å være et så enkelt spill, gir det en uforholdsmessig stor mengde moro.

Anmeldelse av FamilyGamingDatabase.

Slik spiller du spillet

Plasser tårnene dine i stabler

Finn et godt sted å plassere ditt første forsvar og start den første bølgen. På dette stadiet har du kun råd til dart- og tack-tårnene. Statistikk for hvert våpen er oppgitt på høyre side og gir nyttig informasjon om hvordan tårnene fungerer. Det er best å plassere forsvaret ditt på områder som dekker veiene fra flere vinkler, spesielt med tanke på tack-tårnet.

Kjøp oppgraderinger

Mens nivåene blir vanskeligere, må du oppgradere de eksisterende tårnene dine for å sikre at du kan holde tritt med de økende bølgene av ballonger. Det sterkeste våpenet gjennom hele spillet er dart-tårnet. Disse kan plasseres hvor som helst og er veldig effektive med oppgraderingen piercing darts, så ikke nøl med å stable disse kraftfulle apene sammen.

Utvid med nye forsvar

På senere nivåer kommer det ballonger som beveger seg raskere, inneholder flere ballonger og krever mer ildkraft. Den mest utfordrende av dem alle er den svarte ballongen. På dette stadiet er det nødvendig å bruke bombe- og istårnene, som du burde ha råd til på dette tidspunktet.

Få tak i superapen

Du bør kjøpe bombetårnet først, før du kjøper istårnet, da bare bomber kan sprekke frosne ballonger. Spillet kan bli hektisk etter hvert som du når slutten. Du må tenke raskere og bygge mer proaktivt for å unngå at ballongene bryter gjennom forsvaret ditt. Til slutt vil du ha råd til superapen, som vil knuse ballonger som en maskin.

Gjennomfør spillet

Bloons Tower Defense varer ikke evig. Når du har plassert forsvaret ditt på riktig måte, kan du enkelt klare deg til level 50. Dette er det siste nivået, og når du fullfører det, avsluttes spillet. Gratulerer! Nå er det på tide å spille Bloons Tower Defense 2.

Flere spill som dette

Bloons TD 1 er et klassisk nostalgi-spill fra Flash-spill-tiden. Hvis du ønsker flere minner, bør du sjekke ut hele samlingen. De holder seg overraskende bra. World's Hardest Game er et krevende valg, og det samme gjelder det legendariske Papa's Pizzeria.

Utvikler

Dette spillet er utviklet av Ninja Kiwi.

Plattform

Nettleser

Kontroller

Klikk på tårnene du har lyst til å bygge, og klikk på området du har lyst til å putte dem. Du kan også klikke på tårnene du har bygget for å sjekke om det er noen oppgraderinger du kan kjøpe.

Spillvideo

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse