Logo CrazyGames

Clicker Heroes

Vurdering:
9.2
(43,144 stemmer)
Utvikler:
Playsaurus
Løslatt:
september 2022
Teknologi:
HTML5
Plattformer:
Browser (desktop, mobile, tablet), iOS, Android, Steam
Klassifisering:

Clicker Heroes er en original inaktivt klikkerspill. Dra på et episk eventyr og drep monstre, oppgrader helter med gullet du samler, finn skatter og drep sjefsfiender. Clicker Heroes er et spill som hjalp med å drive klikkerspill inn i det mainstreame sammen med andre klassikere som Cookie Clicker.

Klikk for å drepe

Legg ut på et oppdrag for å bli en mektig kriger. Beseire alle beist du ser ved å klikke på dem gjentatte ganger, og samle deretter gullbelønningene som er igjen. Hvert klikk du gjør har en enkel skadeverdi som du kontinuerlig kan oppgradere for mer kraft.

Lei inn helter til å hjelpe

Ansett forskjellige helter for å hjelpe deg med å ta ned monstre raskere. Hver helt har sin egen DPS og et sett med oppgraderinger som noen ganger er unike. Ofte tillater helteoppgraderingene ytterligere betydelige økninger til deres DPS. Helter lar deg drepe fiendtlige mobber og ta gull uten å løfte en finger.

Heltene blir gradvis dyrere, men du får det du betaler for i styrke og kraftige oppgraderinger. Jo lenger du kommer, jo flere helter dukker opp, og blir ditt neste store kjøp som lar deg bevege deg lenger inn i mer lukrative land.

Utforsk nye land og beseire sjefsfiender

Hver region har nye og spennende monstre å kjempe mot. Start ved skogen og gå videre til tørrområder og andre steder. På slutten av hver region er det en vanskelig sjefskamp - sjefen har ekstra helse og krever all din makt for å overvinne! Hvis du ikke klarer å slå sjefen, vil du sprette tilbake til forrige stadium hvor du kan bygge ferdighetene dine ytterligere før du går inn i kampen igjen.

Clicker Heroes guide

Clicker Heroes er et omfattende klikkerspill med mye å lære. Du kan finne ut om alle karakterene og sjefene, samt hvordan du kan stige opp og overgå ved å lese veiledningene på Clicker Heroes wiki.

Funksjoner

  • Klikk for å beseire fiender
  • Mer enn 1000 soner å utforske
  • Ansett forskjellige krigere og kjøp unike oppgraderinger
  • De originale Clicker Heroes - tilbake på nettet

Utvikler

Clicker Heroes er utviklet av Playsaurus. Besøk nettsiden deres.

Utgivelsesdato

juli 2014. Nettversjonen kan spilles eksklusivt på CrazyGames!

Plattformer

Clicker Heroes er tilgjengelig som et nettleserspill, Android-spill og iOS-spill. Den har også vært tilgjengelig på Steam siden mai 2015.

Gameplay Trailer

Sist oppdatert

Sep 06, 2022

Kontroller

Bruk datamusen.

Annonse
Apple Store LogoGoogle Play LogoSteam Store Logo
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse