Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Clicker Heroes

Vurdering:
9.1
(66,421 stemmer)
Utvikler:
Playsaurus
Løslatt:
september 2022
Sist oppdatert:
september 2022
Teknologi:
HTML5
Plattformer:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android), Steam
Klassifisering:
Wiki-sider:

Clicker Heroes er et originalt klikkerspill på tomgang. Dra på et episk eventyr og slakt monstre, oppgrader helter med det gullet du samler inn, finn skatter og drepe sjefer. Clicker Heroes er et spill som bidro til å gjøre klikkerspill til mainstream sammen med andre klassikere som Idle Breakout.

Slik spiller du

Klikk for å drepe

Legg ut på et oppdrag for å bli en mektig kriger. Slå ned hver skapning du ser ved å klikke på dem gjentatte ganger, og samle inn gullbelønningene som blir igjen. Hvert klikk du gjør har en enkelt skadeverdi som du kan oppgradere kontinuerlig for mer styrke.

Lei inn helter for å hjelpe

Leie forskjellige helter for å hjelpe deg med å ta ned monstre raskere. Hver helt har sin egen DPS og et sett med oppgraderinger som av og til er unike. Ofte tillater heltoppgraderinger betydelige økninger i deres DPS. Helter muliggjør at du kan drepe fiendtlige mobber og ta gull uten å løfte en finger.

Heltene blir gradvis dyrere, men du får det du betaler for i styrke og kraftige oppgraderinger. Jo lenger du kommer, desto flere helter dukker opp og blir ditt neste store kjøp som lar deg bevege deg videre inn i mer lønnsomme områder.

Utforsk nye områder og beseir sjefer

Hver region har nye og spennende monstre å kjempe mot. Start i skogen og gå videre til tørre landområder og andre steder. I slutten av hver region er det en utfordrende kamp mot en sjef - sjefen har ekstra helse og krever all din styrke for å beseire! Hvis du ikke klarer å slå sjefen, spretter du tilbake til forrige nivå hvor du kan utvikle ferdighetene dine videre før du prøver kampen igjen.

Utvikler

Clicker Heroes er utviklet av Playsaurus. Besøk nettsiden deres.

Utgivelsesdato

Juli 2014. Nettversjonen kan kun spilles eksklusivt på CrazyGames!

Plattformer

Clicker Heroes er tilgjengelig som et nettleserspill, Android-spill og iOS-spill. Det har også vært tilgjengelig på Steam siden mai 2015.

Sist oppdatert

Sep 06, 2022

Kontroller

Bruk datamusen.

Spillvideo

Annonse
Apple Store LogoGoogle Play LogoSteam Store Logo
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse