Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Clicker Heroes

Vurdering:
9.1
(56,860 stemmer)
Utvikler:
Playsaurus
Løslatt:
september 2022
Teknologi:
HTML5
Plattformer:
Browser (desktop, mobile, tablet), iOS, Android, Steam
Klassifisering:
Wiki-sider:

Clicker Heroes er et originalt klikkespill på tomgang. Dra ut på et episk eventyr og drepe monstre, oppgrader helter med gull du samler, finn skatter og bekjemp sjefer. Clicker Heroes er et spill som bidro til å gjøre klikkespill populært sammen med andre klassikere som Idle Breakout.

Slik spiller du

Klikk for å drepe

Bli en mektig kriger på en reise. Slå ned alle vesener du ser ved å klikke gjentatte ganger på dem, og samle gullbelønninger som blir igjen. Hvert klikk du gjør har en bestemt skadeverdi som du kan oppgradere kontinuerlig for mer kraft.

Ansett helter for hjelp

Ansett forskjellige helter som hjelper deg med å drepe monstre raskere. Hver helt har sin egen DPS og et sett med oppgraderinger som noen ganger er unikt. Ofte gir heltens oppgraderinger betydelige økninger i DPS. Helter lar deg drepe fiendtlige grupper og samle gull uten å løfte en finger.

Heltene blir gradvis dyrere, men du får det du betaler for i form av styrke og kraftige oppgraderinger. Jo lenger du kommer, desto flere helter dukker opp, og de blir ditt neste store kjøp som lar deg bevege deg videre til mer innbringende områder.

Utforsk nye områder og beseir sjefer

Hver region har nye og spennende monstre å bekjempe. Start i skogen og beveg deg videre til tørre landområder og andre steder. På slutten av hver region venter en vanskelig sjefskamp – sjefen har ekstra helse og krever all din kraft for å overvinnes! Hvis du ikke klarer å beseire sjefen, vil du bli sendt tilbake til forrige nivå hvor du kan bygge opp ferdighetene dine ytterligere før du prøver på nytt.

Clicker Heroes-guide

Clicker Heroes er et omfattende klikkespill med mye å lære. Du kan finne ut mer om alle figurene og sjefene, samt hvordan du stiger og videreutvikler helter, ved å lese guidene på Clicker Heroes-wikien.

Funksjoner

  • Klikk for å bekjempe fiender
  • Over 1 000 soner å utforske
  • Ansett ulike krigere og kjøp unike oppgraderinger
  • Det originale Clicker Heroes – tilbake på nettet

Utvikler

Clicker Heroes er utviklet av Playsaurus. Besøk deres nettside.

Utgivelsesdato

Juli 2014. Nettversjonen kan eksklusivt spilles på CrazyGames!

Plattformer

Clicker Heroes er tilgjengelig som nettleserspill, Android-spill og iOS-spill. Det har også vært tilgjengelig på Steam siden mai 2015.

Sist oppdatert

Sep 06, 2022

Kontroller

Bruk datamusen.

Spillvideo

Annonse
Apple Store LogoGoogle Play LogoSteam Store Logo
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse