Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Inaktive Spill

Sitt, slapp av og nå suksess med inaktivitet gjennom disse inaktive spillene. Du kan bruke filter for å finne de nyeste og mest populære spillene i denne kategorien.

Hvorfor er Inaktive spill så populære?

Inaktive spill er populære på grunn av enkle mekanikker som er morsomme og lette å lære for den avslappede spilleren. I disse spillene får du tilfredsstillelsen av å raskt gjøre noe til en suksess - og ofte oppnå det umulige - uten å måtte gjøre noe hardt arbeid. Det har uimotståelig appell i motsetning til virkeligheten. Resultatet er en rekke avhengighetsskapende inaktive spill tilgjengelig på både mobile og stasjonære enheter, så du er bortskjemt med valg med denne sjangeren.

Inaktive spill er belønnende

Inaktive spill er svært belønnende for å holde brukere engasjert, og tilbyr ofte ekstra belønninger og bonuser for å holde deg hekta. Et spill som oppnår dette godt er Road Crash, et inaktivt spill hvor du slår sammen biler for å lage nye - du vil alltid ønske å finne ut hvilken bil du kan lage neste gang! Idle Mining Empire, Grindcraft, og I Want to be a Billionaire er tre andre fantastiske eksempler for denne seksjonen.

De er skikkelig tilfredsstillende å spille

Tilfredsstillende effekter og gameplay vil alltid holde spillere interessert. Adventure Miner er et nytt inaktivt- og klikkerspill med utmerket 3D-grafikk og tilfredsstillende økse-knuse-effekter. Du må utvinne sjeldne jordmaterialer og selge dem, men du har også en malmfabrikk til å tjene penger mens du hviler.

Du trenger ikke en moderne maskin

Dette er tilfellet for de fleste nettspill, men inaktive spill er vanligvis veldig enkle spill. Det betyr at de ikke tar lang tid å laste inn, og du kan spille dem komfortabelt på hvilken som helst enhet fordi de ikke er gpu-intensive. Den ekstra tilgjengeligheten gjør inaktive spill enda mer populære rundt om i verden.

Som du kan se, er det side på side med inaktive spill på CrazyGames, så gå deg vill i samlingen vår og finn en inaktiv klikker som umiddelbart huker deg inn.


Ofte stilte spørsmål

Hva er den mest populære Inaktive Spill?

 1. Idle Train Empire Tycoon
 2. Crusher Clicker
 3. Capybara Clicker
 4. Planetary Assault
 5. Battle Arena
 6. Leek Factory Tycoon
 7. Terraforma
 8. Tiny Fishing
 9. Capybara Merge Evolution
 10. Planet Clicker 2

Hva er den beste Inaktive Spill å spille på telefoner og nettbrett?

 1. Tiny Fishing
 2. Idle Hypermart Empire
 3. Clock Clicker
 4. Idle Train Empire Tycoon
 5. Crusher Clicker

Hva er noen undervurderte Inaktive Spill?

 1. Tiny Fishing

Hva er Inaktive Spill?

Inaktive spill er klikke-spill som lar deg tjene belønninger i spillet, på en automatisert måte. De fleste av dem har enkle kontroller og regler, noe som gjør dem perfekte for avslappede spillere.


Spill den beste online Inaktive Spill gratis på CrazyGames, ingen nedlasting eller installasjon kreves. 🎮 Spill Idle Train Empire Tycoon og mye mer akkurat nå!
Vis Mer